2777
2789

ببینین من ازدوستم سوال پرسیدم و گفتم: سارا تومیدونی من از کی خوشم اومده؟ 

گفت که آره میدونه. 

خلاصه این دختر انقدر بهم مشکوک شد و مدام از من سوال پرسید، جالبیش اینجاست که بهم اعتماد نداشت!! چون اومد گفت فلانی درموردت حرف زده میگه این اسکله و این کم داره. 

دوستان شما اگه یه ادمی باشه که مدام بهتون مشکوک باشه و بهتون اصلا اعتمادنداشته باشه رو قبولش میکنین؟

قراره با بقیه هم حرف بزنم، بگم چرا احساسات و شخصیت منو به مسخره میگیرید=))))

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد من اصلا ادمیم که به کمک هیچکس نیازی ندارم مستقلم و خودم فکرمیکنم من اونجورنیستم حس تنهایی کنم بعد این واسه من ضد و نقیض حرف میزنه 

من که چیزی متوجه نشدم

خب ببین من به دوستم گفتم سارا تومیدونی من از کی خوشم میاد؟ 

گفت که اره یه چندنفر درموردش بهم گفتن، 

بعد مدام درمورد احساسات من سوال میپرسید، مشکوک بود بهم اعتماد نمیکرد و مدام نظرات بقیه رو بهم میگفت که من درمورد احساساتم باهاش حرف بزنم

نامفهوم حرف میزنی عزیزجان

بعد مدام درمورد احساسات من سوال میپرسید، مشکوک بود بهم اعتماد نمیکرد و مدام نظرات بقیه رو بهم میگفت که من درمورد احساساتم باهاش حرف بزنم

بعد بهم گفت توچرایکاری میکنی اونا فکرکنن تو ازشون خوشت اومده؟ (علت رفتارم رومیپرسید)

من دیگه نمی خوامش این ادمو، دوست کسیه که بهت اعتمادذاشته باشه نه اینکه براساس نظرات دیگران منو قضاوت کنه

بعد بهم گفت توچرایکاری میکنی اونا فکرکنن تو ازشون خوشت اومده؟ (علت رفتارم رومیپرسید)

من دیگه نمی خوامش این ادمو، دوست کسیه که بهت اعتمادذاشته باشه نه اینکه براساس نظرات دیگران منو قضاوت کنه

بعد اینکه شما به کسی حس داشته باشی که غیرطبیعی نیست. 

اینیه چیزعادیه 

احساس میکنم خیلی کوچیکی 

چون سطع دغدغه ات واقعا مال ادم بزرگیال نیست

تنها نصیحتم اینه وارد رابطه نشو

از علاقه و ارتباطت برای دوستات نگو

سوال پیجتم میکنن سر بالا جواب بده

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
خب که چی چه اعتمادی چه مشکوک بودنی اگار تو رابطه این

خب ببین منو اون یه دوست های مشترکی داریم. 

بعد یهچندنفر رفته بودن به این دختره گفته بودن که اره الی (من) از دوست ما خوشش اومده. 

اما من درمورد احساساتم با کسی حرف نزدم و نگفتم چرا از طرف حتی خوشم اومده. 

این به من فشار میاره که زودباش بگو چه احساساتی داری، چرا این رفتاراو داری جلب توجه میکنی این حرفا

بذار من بگم
تو از یکی خوشت میاد که جلوش رفتارت ضایع هست و انگار داری نخ میدی به سارا هم گفتی میدونی من از کی خوشم میاد و اونم اون فرد رو گفته
و بهت گفته چرا جلوش اون رفتارارو داری؟

احساس میکنم خیلی کوچیکی چون سطع دغدغه ات واقعا مال ادم بزرگیال نیستتنها نصیحتم اینه وارد رابطه نشواز ...

پس دغدغه چی باشه گل 🥺