2777
2789

خرجی میده بهت؟ طلا داری؟ اگه آره فقط سعی کن پس اندازت رو بیشتر کنی بعد یه مدت مبلغش رفت بالا برو پیش برادرت هم یه مدت دست و بالت پول هست میتونی بری دنبال کار یا یه جایی برو شاگردی کن مهارت یاد بگیر. دیگه بتونی رو پای خودت بایستی تمومه میتونی خودت رو نجات بدی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بچه ندارم اره برای رهن خونه پس انداز دارم ولی شغلی ندارم به قول شما باید همین شغل ها رو برم

اگر برای رهن پول داری ک عالیه 

میتونی درخواست مهریه هم بدی 

الانم هرجا بری کار کنی خلاصه کمش ۷/۸ تومن میدن ک برای خرج روز مره کافیه 

من مشهدم اگر مشهد باشی ک بیشتر هم میدن و کار زیاده مثل هتل پاساژ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط سختی داری اینکه آرامش نداشته باشی بدترین چیزه اما خب این وسط باید بسنجی ببینی میتونی مستقل بشی و بعد طلاق تو این جامعه دوام بیاری؟اگه اره تمام تلاشتو بکن و جدا شو وگرنه که جوری با سیاست جلو برو و خانواده همسرتو با خودت همراه کن 

قلق مادرشوهرتو پیدا کن و خودتو مثل دختر تو دلش جا کن 

بخوای باهاشون بجنگی اوضاع بدتر میشه چون پدرومادرت هم در قید حیات نیستن

کاش دخترای مجرد موقع ازدواج به این موارد دقت کنند زندگی مشترک مسئولیت داره فقط خوشی و لباس عروس پوشیدن نیست طرفو خوب بشناسید سبک سنگین کنید بعد بله بدین

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یه مقدار پس انداز برای رهن خونه دارم ولی شغلی ندارم و مجبورم برم فروشندگی و اینا که تو این شهر حقوقش ...

بالاخره یه کار‌خوب گیرت میاد 

برو با برادرت زندگی کن دوتایی باهم از‌پس‌ خرج و مخارج برمیایید. زندگی اونقدر طولانی نیست که بخوایی کنار‌چنین موجوداتی هدر بدی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
گلم طلاق هم همچین بهشتی نیست،بازبون خوش راضی کن شوهرتو برو باشگاه ،کلاس خیاطی یا هر هنری که میشه خود ...

بخدا خیلی تلاش میکنم ولی به شدت فضولن بخدا ما تو یه حیاطیم با مادرش دو تا خونه روبرو هم هستش یه تشک میندازه و یه بالشت مادرش دراز میکشه تو خونه خودش قشنگ روبرو در خونه ما دید داره رفت و امدمون رو میبینه و فضولی تا در خونه باز میشه دولا میشه نگاه می‌کنه یعنی دیوانه شدم بخدا

شرایط سختی داری اینکه آرامش نداشته باشی بدترین چیزه اما خب این وسط باید بسنجی ببینی میتونی مستقل بشی ...

عزیزم هرچقدر دقت هم به کار‌ببریم خیلیا هستن بعد از یک سال زندگی و اصلا پنج سال زندگی تازه میبینی اون روی دیگشون رو نشون میدن 

ادم‌میشناسم بعد از چند سال زندگی تازه معلوم شده ذات حقیقش چی بوده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

حقوق مالیتو بذار اجرا تا تکلیفتم مشخص میشه برو خوابگاه زندگی کن ماهیانه ی پول کمی میدی سر کارم برو تا حقوقتو بگیری جایی بخری یا اجاره کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چند سالته ، برادرت چند سالشه ؟ من نمیدونم دقیقا شرایط خونه ی شوهرت چیه اگه میتونی تو مهمونیاشون شرکت ...

27عزیزم برادرم سی و خورده ای وضع برادرمم از نظر مالی اوکی نیست و زندگی خودشو به زور میچرخونه و آدم اهلی هم نیست و ولی خودش میگه میخوای برگرد اینجا بمون به خدا مهمون که میاد به تبار باید برم بخاطر شوهرم بعد جواب سلام منو همشون به زور میدن بی احترامی بدرفتاری یعنی عذابه عذاب با این حال میگه باید بیای نرم یه جنگ و وسیله می‌شکنه و خودشو می‌کنه خونین و مالین می‌کنه و  منو میندازه بیرون

بخدا خیلی تلاش میکنم ولی به شدت فضولن بخدا ما تو یه حیاطیم با مادرش دو تا خونه روبرو هم هستش یه تشک ...

من هم شرایط مثل شما و سخت تر را داشتم 

باید زندگیت را هدفمند کنی و بلند مدت به زندگی نگاه کنی

نذار از پولای شوهرت استفاده کنن وای چه لجم میگیره بعضیا اینجورین.بنظرم باید پیش مشاور بری تا یه سیاس ...

دقیقا از مشاوره تا هر چیزی رفتیم باز اوضاع همینه چشم همین کار رو می‌خوام بگنم