2777
2789
عنوان

انتقال جنین برای بار هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که اطلاعات در این زمینه ندارم 

اما براتون از صمیم قلبم دعا میکنم اون سه تا اوکی بشه و بسلامتی باردار بشی عزیزم 😘 حسم بهم میگه یکی از اون سه تا میخواد بیاد پیشت 

فقط استرس اصلا نداشته باش 

منم حدود سه ساله در تلاشم، یبار سابقه ی سقط و یبار خارج رحمی دارم.

اینماه بعد مدتها اقدام بودم ولی نشد.

خیلی شکسته و درمونده و نا امید شدم، خیلیی گریه کردم ولی بعدشم برای بار هزارم تکه های شکسته ی قلبمو جمع کردم و به خدا پناه بردم و الان خوبم.

چکار می تونیم بکنیم؟ صبر، توکل،  توسل و امید.

یا رب نظر تو برنگردد

دو ماه قبل انتقال شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده مشما بکش روش تا صبح بخواب 

دمنوش افنان سر هر روز بخور برای ناباروری عالیه 

ترکیب عسل و سیاهدانه صبح ناشتا بعد از ظهر با شکم خالی و شب قبل از خواب بخور 

اینایی که بهت گفتم معجزه میکنه

دوماه قبل از انتقالت انجام بده بعد برو انتقال 

طبعت سرده یا گرم؟؟

منم چهار پنج بار انتقال دادم اما اون دو باری که قبلش این کارارو انجام دادم انتقالم مثبت شد خدا رو شکر

منم حدود سه ساله در تلاشم، یبار سابقه ی سقط و یبار خارج رحمی دارم.اینماه بعد مدتها اقدام بودم ولی نش ...

نا امیدی نداره که مهم اینه باردار میشی ولی اون دوتا قسمت نبوده 

تو این مدت شروع کن مکمل و اسید فولیک خوردن هم خودت هم شوهرت و ورزش هم بکن تا روحیه ی خوبی داشته باشی و استرس نداشته باشی و بعد ۵ ۶ ماه از سقط قبلیت اقدام کن و مثبت شد از همون روز اول برو زیر نظر دکتر انشالله که بسلامتی بارداری میشی گلم ❤️

نا امیدی نداره که مهم اینه باردار میشی ولی اون دوتا قسمت نبوده تو این مدت شروع کن مکمل و اسید فولیک ...

ممنون بابت امید دادنت

من سخت بارادر میشم و دو سری قبل بعد یسال تلاش با نسخه ی طب سنتی باردار شدم که قسمت نشد بمونه.

توکلم به خداست.

راستش وقتی دارم نا امیدی و نشدن رو هر روز و هر روز  تجربه می کنم امید به اینکه یه روز خوب میاد سخته. ولی بازم امیدم به خداست

یا رب نظر تو برنگردد
منم حدود سه ساله در تلاشم، یبار سابقه ی سقط و یبار خارج رحمی دارم.اینماه بعد مدتها اقدام بودم ولی نش ...

دقیقا جز صبر کاری نمیشه کرد ان شاالله بزودی خبر خوب بدیم به هم 

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

دقیقا جز صبر کاری نمیشه کرد ان شاالله بزودی خبر خوب بدیم به هم

شما انتقالت کی هست؟

من میگم سه چهار ماهم طبیعی اقدام کن. سه چهار ماه اینور و اونور که فرقی نداره. تعداد اقداماتو ببر بالا و روز تخمک گذاری رو با کیت پیدا کن.بعضی از این طب سنتیا واقعا اثر میذارن، یه مورد قابل اطمینانش رو امتحان کن.

خدا رو چه دیدی خیلیا قبل ای وی اف طبیعی باردار شدن.

یا رب نظر تو برنگردد
ممنون بابت امید دادنتمن سخت بارادر میشم و دو سری قبل بعد یسال تلاش با نسخه ی طب سنتی باردار شدم که ق ...

میدونی چیه چون بهش فکر میکنی و همش نا امید میشی 

یه مدت اصلا بهش فکر نکن بیخیال بچه دار شدن باش شاید باورت نشه سریع باردار میشی چون آرامش ذهنی داشتی 

منم سقط داشتم درکت میکنم 

میدونی چیه چون بهش فکر میکنی و همش نا امید میشی یه مدت اصلا بهش فکر نکن بیخیال بچه دار شدن باش شاید ...

عزیزم شما معلومه قلب مهربونی داری ممنون میشم برام دعا کنی خیر ببینی 😭♥️

شما انتقالت کی هست؟من میگم سه چهار ماهم طبیعی اقدام کن. سه چهار ماه اینور و اونور که فرقی نداره. تعد ...

تازه انتقالم منفی شده فعلا تصمیم نگرفتم کی برم برای انتقال ی دلم میگه چون تازه خراش داده زود برم اثرش هنوز تو بدنمه ی بارم میگم نه نکنه نشه بعدش باید چیکار کنم یعنی دوباره پانکچر 😭😭 دیوونه شدم 

دو ماه قبل انتقال شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده مشما بکش روش تا صبح بخواب دمنوش افنان سر هر روز ب ...

جدی میگی عزیزم خدا رو شکر که نتیجه گرفتی 

نمی دونم طبعم چیه واقعا دمنوش افنان چیه عزیزم

اسکرین شات گرفتم عمل میکنم حتما🙏