2777
2789
عنوان

انتقال جنین برای بار هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 49 پست
من که اطلاعات در این زمینه ندارم اما براتون از صمیم قلبم دعا میکنم اون سه تا اوکی بشه و بسلامتی بارد ...

با پیامت اشکم در اومد مرسی از دلگرمیت عزیزم 🥹♥️

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم شماره اشو بده حضوری باید برم

‏‪0990 991 3313‬‏

به این شماره بعد عید زنگ بزن.میتونی تو ایتا هم‌پیام بدی.کامل راهنمایی ات میکنن برای ویزیت .

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
ممنون عزیزم شماره اشو بده حضوری باید برم

اسم مرکز هم بهارآفرین هست سمت غرب تهران هست و اسم دکتر آقای تقی پور

از شاگردان حکیم خیراندیش هستن

من خودم نزدیک ۴ ساله تحت نظر ایشون هستیم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
جدی میگی عزیزم خدا رو شکر که نتیجه گرفتی نمی دونم طبعم چیه واقعا دمنوش افنان چیه عزیزماسکرین شات گرف ...

دمنوش افنان سر یه نوع گیاهه که برای درمان ناباروریه 

رحم رو آماده پذیرش جنین میکنه 

تو نت سرچ کن خواصشو بخون 

تینا رو دو ماه رعایت کن مصرف سردیجات رو هم کم کن و تا میتونی غذاهای گرم کننده رحم و مقوی بخور 

مطمئن باش انتقالت هزار درصد مثبت میشه 

شب قبل از انتقال هم نخواب که موقع انتقال خوابت بیاد و اون دو ساعتی که باید دراز بکشی رو تخت خوابت ببره 

وقتی خوابت ببره دیگه نمیتونی بهش فکر کنی و استرس بگیری 

دقیقه های اول نی نی میچسبه به دلت و نه ماه بعد میاد بیرون انشاالله 

من خودم پیر آی وی اف هستم 

تا تونستم خدا رو شکر بچه دار بشم 

دمنوش افنان سر یه نوع گیاهه که برای درمان ناباروریه رحم رو آماده پذیرش جنین میکنه تو نت سرچ کن خواصش ...

مرسی عزیزم خدا بچه اتو برات حفظ کنه 

حالم خیلی بده از نشدنا خسته ام به خدا انگار خدا منو نمی‌بینه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست..الان فکر می‌کنی بچه دار بشی دیگه هیچ غمی نداری..ولی خدا از آینده ها خبر داره..بهش اعتماد کن خدا نه بخیله نه حسوده..شک نکن تا به این لحظه صلاح و مصلحت این بوده..بذار خودش پازل زندگیتو بچینه عزیزم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست..الان فکر می‌کنی بچه دار بشی دیگه هیچ غمی نداری..ولی خدا از آینده ها خبر دا ...

توکل بخدا عزیزم ان شاالله هر چی خیره سر راهم قرار بگیره😔

توکل بخدا عزیزم ان شاالله هر چی خیره سر راهم قرار بگیره😔

من خودم اینقدر این در اون در زدم ده سال دوا دکتر کردم تا بچه دار شدم..ابنقدررررر شوهرم بعد از به دنیا اومدن بچه اذیتم کرد که فقط خدا می‌دونه.در واقع چهره واقعی شو بهم نشون داد.لیاقت بچه داشتن اصلا نداشت خدا بهتر میدونست من خر نفهمیدم..چون می‌دونه نفسم به نفس بچم بنده همه جوره اذیتم کرد...برا همون میگم خدا بد کسی رو نمی‌خواد.بسپار به خودش.

من خودم اینقدر این در اون در زدم ده سال دوا دکتر کردم تا بچه دار شدم..ابنقدررررر شوهرم بعد از به دنی ...

عزیزم چقد بد شما این همه آمپول بزن دوا درمون کن ب خاطر اینکه زندگی مشترکتون رنگ و بو بگیره با اومدن بچه 

بعد بعضی از مردا انقد بی لیاقتن