2777
2789

دوستان من پایه دهم هستم رشته کامپیوتر (شبکه و نرم افزار)

تغییر رشته می‌خوام بدم چون علاقه ندارم و آینده ای توش نیست..ب نظر خودم اما 80% بخاطر علاقه ندارم):

می‌خوام برم نظری 

علاقم به انسانی هستش و ب آوردم 

اما موندم برم انسانی یا تجربی یا ریاضی بین این سه تا

کدوم رشته برای مهاجرت راحت تر هم هستش 

ریاضی فیزیک الف آوردم و ریاضیم خوبه

تجربی ب آوردم فقط از خون بدم میاد و فیزیک 

خودم معدلم 19 و نیم هستش بدک نیست خوندنیم

یاد گرفتنیم ضعیف تقریباً

علاقم ب حقوق هستش اما بعضی ها میگن آینده نداره

بی زحمت راهنماییم کنید

انسانی ، ریاضی ، تجربی یا ادامه رشته...

نظرسنجی

من خودم انسانی هستم ولی میگم نیا اون چیزی که فک می‌کنی نیست رشته  ریاضی برای مهاجرت خوبه 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨  نشده بگم چقده دلم واسه ی چشمای تو تنگه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انسانی حقوق بین الملل بخون مهاجرت کن👌

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️

خب چی علاقه داری؟ از خون بدت میاد. میتونی بری داروسازی و اینا اگه دوست داری. اگه برنامت مهاجرته که ببین وضعیت قبول شدن و شهریهاش چطوره. انسانی بنظرم یه رشته اضافیه😅 می‌بخشید به همه انسانیا 

عزیزم تا اخر دنیا قراره مردم با هم مشکل داشته باشن و وکیل ها سرکاربه سمت علاقه ات برو تو توی هر رشته ...

ممنونم 

از هرکسی نظر می‌خوام میگ نرو انسانی یا وکیل ها بیکارن خودشون

خب چی علاقه داری؟ از خون بدت میاد. میتونی بری داروسازی و اینا اگه دوست داری. اگه برنامت مهاجرته که ب ...

خودم انسانی خیلی دوست دارم 

خون زیاد خوشم نمیاد😅

شدنیه اگر شدنیه من واقعاً انسانی خیلی دوست دارم

آره میشه 

دیدی بعضی ها خیلی میخندن هرچی هم میشه بازم میخندن و بقیه رو میخندونن بعد یهو میرن تو فکر اینا رو اذیت نکنین اینا نابود شدن🖤✨️