2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 141 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ادامه داستان پسرعموتو میشه بگی؟

عااا سلام عزیزم 

حتما

این چند روز شبانه روز مهمون داشتیم و داریم و خواهیم داشت

منم مدلم جوریه که از شلوغی متنفرم و دائما سر درد دارم توی جمع شلوغ 

نمیدونی چقدر دنبال یه سکوتم که بشینم ادامه شو بنویسم 

هنوزم با وجود این همه تاپیک که دیدید مردا برگشتن به عشق اولشون و باهاش به همسرشون خیانت کردن معتقدید گذشته ی آدما مهم نیست؟گذشته ی آدما خیلی مهمه...لطفا تحت تاثیر هورمون هاتون نباشید و علاقه ی مردها رو باور نکنید...دوستت داره...اما مشکل اینه که مردها همه ی خانما رو دوست دارن!

بیشتر ببینید
سلام گل دختر،خویی؟سال نوت مبارک دختر خوش ذوق💕دمش گرم خیلی خوشحال شدم🥰

سلااااام دورت بگردم من الهی

عذر می‌خوام درگیر مهمونی بازی های زورکی عیدم ببخشيد دیر جواب دادم

من خوبم شما خوبی فدات شم؟

سال نوتون مبارک باااااشه عشق دلم

چه خبرا؟خوبه همه چی قربونت برم؟🥲🫂❤️

هنوزم با وجود این همه تاپیک که دیدید مردا برگشتن به عشق اولشون و باهاش به همسرشون خیانت کردن معتقدید گذشته ی آدما مهم نیست؟گذشته ی آدما خیلی مهمه...لطفا تحت تاثیر هورمون هاتون نباشید و علاقه ی مردها رو باور نکنید...دوستت داره...اما مشکل اینه که مردها همه ی خانما رو دوست دارن!

بیشتر ببینید
کسی تو مصاحبه‌ی کاری بهتر از تو ظاهر نخواهد شد 🤝🏻بیارم ناپلئونی رِ ؟

آخ عشقمممممم🥲🥺🫂❤️الهییییییییی قربونت برم من

خووووووب اومدی به تاپیکم فدات شممممم

تو مصاحبه قبول شدم سیسی

شنبه و یکشنبه میرم بهم یاد بده

از 16 ام میرم سر کار

ناپلئونی ر بیار بگردون بین حضار حواست باشه یکی بردارن بقیه شو دوتایی بریم پشت تنها بخوریم

بیشتر ببینید
🤣🤣و منی که تاپیک چگونه در کودکی به خواسته های خود میرسدمتونو خوندم و الان این تاپیکو دیدم چقدر برا ...

عزیز دلممممم😂😂😂

خوبید شما؟خوش اومدی 

ببخشید من سرم شلوغ بود از دیروز نیومدم سایت 

بیشتر ببینید
کیت میدلتون باشه😂😂😂😂❤️

جون😂😂😂❤️اصن میبینمت گل از گلم میشکفه 🫂😂❤️

بیشتر ببینید
پس معلوم آدم عاقلیه👌

اره واقعا

بیشتر ببینید
خدا نکنه عزیزی❤️

🫂❤️

بیشتر ببینید
حس کردم یه سلبریتی منو‌لایک کرد😂واقعا دوست داشتنی هستی ❤️فدای محبتت عزیزمممم❤️❤️من یه خانم شاغلم که ...

سلام قربونتون برم من

شبتون بخیر باشه

من عذر میخوام ازتون ،درگیر عیدم و مهمونیاش

معذرت می‌خوام دیر پاسخ دادم

قربونتون برم من الهی،خیلی بهم لطف دارید...سلبریتی چیه من خاک پاتم عزیز دلم🫂❤️

باعث افتخار منه که شما به من لطف دارید و وقت ارزشمندتون رو میذارید و  نوشته هامو میخونید

خدا شما رو برای من حفظ کنه و زندگیتون پر از آدمایی مثل خودتون با محبت و با انرژی باشه

از دور میبوسمت دورت بگردم 🫂❤️

بیشتر ببینید
سلااااام دورت بگردم من الهیعذر می‌خوام درگیر مهمونی بازی های زورکی عیدم ببخشيد دیر جواب دادممن خوبم ...

ای جونم، بیا بغلم🤗🤗🤗

قبولی تو مصاحبه هم کلی مبااااارکه🎉🎉🎉🎉💃💃💃💃💃✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍😍

اوپیوم قشنگم منم دو سه ماهه برا یه کار اداری گیس و گیس کشی داشتم که در نهایت ب لطف خدا موفق شدم💪🏻✌🏻😊

یه کم روحی و جسمی خسته م ولی ته دلم خوشحالم ک پوزشونو ب خاک زدم،  یکیشون هنوزم ول کن نیس هر روز جنگ روان راه میندازه باز، پس لرزه داره انگار😂 دارم فک میکنم پیر زنه رو چجوری بسوزونم😂چی یود اون ضرب المثله رو درباره پیر زن تو خاطراتت نوشته بودی، بنظرت اونو بگم بهش؟! 😎

لپشو بکش بگو گوگولی

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید