2777
2789
عنوان

پسری ک تا سی و خورده سالگی با خانواده زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بستگی داره اگر هیچی از خودش نداشته باشه بی عرضه هست وگرنه اگه پولش رو داشته باشه و نخریده باشه به ...

اخه بعیده کسی الان چند میلیارد پول داشته باشه و خونه نخره

اکثر پسرا هدف اولشون خونست

منی که دخترم واز  ۲۰ سالگی خونه گرفتم و تنها زندگی کردم و میکنم تا الان قطعا نگاهم به این مرد یک پسر تیتیش مامانی و بدون پشتکار و تلاش و  مردیه که فقط اهل بخور بخواب هست.

بستگی به دختر داره.

شما تکلیفتون با خودتون معلوم نیستپسری که خونه مجردی داره میگید خرابه دختر میارهپسری که با خانواده زن ...

میگن همیشه دهن مردم بازه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
منی که دخترم واز ۲۰ سالگی خونه گرفتم و تنها زندگی کردم و میکنم تا الان قطعا نگاهم به این مرد یک پسر ...

اره نظر منم همینه

میدونی چون اگه توانایی داشت حتما یا جدا میشد یا خونه کوچیکی دست و پا میکرد

مگر اینکه دختری باشم ک توقع نداشته باشم

ولی واقعا توقع دارم دیگه

ازدواج

تنهایی زندگی کردن سخته مخصوصا واسه کسایی که برونگرا هستن یا پسرایی که خیلی به کارای خونه مسلط نیستن!

بعضی پسرایی که از خونه مجردی کلی استفاده میکنن دختر میارن ، بساط مهمونی همش به راهه ، رفیقاشون همش اونجان و ... 

اونا شاید با سختی های تنهایی زندگی کردن با توجه به خوشی هاش کنار بیان 

ولی پسری که همچین برنامه هایی نداره خونه مجردی فقط واسش دردسره 

جدا از همه اینا بعضیا خانواده خیلی خوبی دارن و دوست دارن نزدیک خانواده خودشون باشن دلتنگ میشن

اگه بالای ۴۰ بود احتمال بچه ننه بودنش بود ولی الآن با سی سال نه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿