2777
2789
عنوان

پسری ک تا سی و خورده سالگی با خانواده زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم برادرشوهرام که مجرد هستن رو میبیبینم 

یکی شون ۴۲ سال دیگری ۴۱ سال

ور دل والده سلطان

از نظر مالی هم طعنه زدن به ایلان ماسک 

حسابی پول جمع کردن

اما نه خانواده ازشون انتظار زندگی مستقل دارا نه خودشون توانایی جمع کردن زندگی شون رو دارن نه خساست بهشون اجازه جدا زندگی کردن میده نه فرهنگش رو دارن نه اون وابستگی که به خانواده دارن بهشون توان استقلال رو میده

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

شما تکلیفتون با خودتون معلوم نیست

پسری که خونه مجردی داره میگید خرابه دختر میاره

پسری که با خانواده زندگی کنه میگید بچه ننه ست

پس باید چکار کنه توی کوچه زندگی کنه؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

خب بستگی داره 

اگر هیچی از خودش نداشته باشه بی عرضه هست وگرنه اگه پولش رو داشته باشه و نخریده باشه به نظرم اکیه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید