2777
2789

من عاشق ماشین های پنوماتیکم (اینایی که ارتفاعشون با کنترل تغییر می کنه و رینگ های قشنگ دارن)

امروز رفته بودم همایش و وقتی اون همه ماشین پنوماتیک یک جا دیدم (مخصوصا پژو پااارس) رو ابرا بودم😍

جوری بود که منو دختر عموم که اونم مثل من علاقه داره تنها دختر های اون وسط بودیم که با دقت ماشینا رو نگاه می کردیم و ازشون فیلم می گرفتیم (چه فیلماییم شدن😆)

مامانمم باهامون بود اما می گفت من تو این ماشینا هیچ جذابیتی نمی بینم😂

مامانم میگه تو که همیشه می نالی که چرا مثل دخترای مردم ظریف رفتار نمی کنی و ناز نداری بخاطر اینه که اینقدر به ماشین و موتور و... علاقه داری😐😂

به نظرتون بده واسه یه دختر؟ بخدا هر کار می کنم نمی تونم خوشم نیاد از ماشینا. عاشق شوتی هام مخصوصا:)

حالا اگه شما اونجا بودین و بین اون همه ماشین و پسر منو دختر عمو مو می دیدین با خودتون چه فکری می کردین درباره مون؟

(اینم بگم مامانم از بالای سکو های شیرکوه حواسش بهمون بود و پسرا هم اصلا باهامون کار نداشتن)

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم

میشه بپرسم چند سالتونه؟

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید
اتفاقا خیلی باحاله که😀من دوست دارم

عزیزم شما هم همین منین؟ آخه می خوام بدونم دخترای بزرگتر از من هم علایقشون همینه یا به قول گفتی خانومانه رفتار می کنن؟😂

بیشتر ببینید
اینو بگم که تنها نیستی😅😁

واقعا؟ 😆

اگه اشکال نداره می تونم بدونم چند سالتونه

بیشتر ببینید
عزیزم شما هم همین منین؟ آخه می خوام بدونم دخترای بزرگتر از من هم علایقشون همینه یا به قول گفتی خانوم ...

جاهایی که لازمه خانومانه رفتار میکنم ولی علایق خودمم دارم که واسه بقیه شاید عجیبه ولی خودم باهاشون عشق میکنم😎😅

چرا باید اگه اونجا میدیدمت درباره ات فکر میکردم؟؟ ما که نبایذ درباره همه چیز نظر بدیم و نسخه بپیچیم

اینکه تو به ماشین علاقه داری توی زندگی من و بقیه تاثیری نداره پس نباید نظری هم باشه و هرکاری که دوست داریو بکن هرکی که گفت نکن اونم بکن 

هرکار عشقت میکشه بکن تا وقتی که به کسی صدمه نزنه

لایک کردم بعد دیدم امضاتونو😑😂

ممنون خیلی جمله خوبی بود😍

بیشتر ببینید
جاهایی که لازمه خانومانه رفتار میکنم ولی علایق خودمم دارم که واسه بقیه شاید عجیبه ولی خودم باهاشون ع ...

دقیقا همینههه😍 ایول

بیشتر ببینید

خودم علاقه ای ندارم ولی به نظرم اگه یه دختر ازین چیزا خوشش بیاید خیلیم خفنه واسه چی باید مسخره باشه؟

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... باهرکسی مثل خودش باش.......................................

بیشتر ببینید