2777
2789
عنوان

دلم برای فرشته محمودی تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 36 پست
برو بابا متوهم من اصن اولین باره تورو میبینم چرا حرف مفت میزنی تهمت میزنی آدم احمق بیشعور

یکی از اکانت هام بخاطر تو معلق شد

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تبلیغا دیگه قدیمی شده

من میگم خودم دنبالش تمیکنم میگی تبلیغ

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

لایقش بودی

خیلی عقده ای هستن ایشون

نمیبینید تگتون کردیم @niniyar  

والا عقده ای که خودت هستی با یه اک دیگه تعلیق شدی هنوز کو‌نت سوخته

چرا انقدر بی ادبی دلیلش چیه