2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارید ایا شما پوست خوبی دارید😭😭😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 81 پست
ریزش مو هم ندارید؟منم مثل شما تنبلی دارم موهام یکم حجمش کم شده ولی جوش و ریزش مو و موی زائد ندارم ول ...

منمم وزنمم زود زود بالا میره قبلا پریودام منظم‌بود چندماهه اینجوری بهم ریخته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریزش مو هم ندارید؟منم مثل شما تنبلی دارم موهام یکم حجمش کم شده ولی جوش و ریزش مو و موی زائد ندارم ول ...

ریزشم کم بود ولی الان باخوردن قرص زینک‌خوب شده ۶ماه دارم مدوام استفاده میکنمم 

منم میخورم ولی هنوز جوش میزنم چرا😢 موهای زائد هم تغییری نکردن شما شرکت داروتون چیه؟

من فرقی نداره هردفعه شرکت متفاوت میگیرم فکر نکنم ربطی داشته باشه. این آخری پارس دارو هست 

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

اخه پوستم خزاب شده مثلا روزنه های روی گونم باز شدن یجوری شده صورتم

منافذ رو باید با روتین کنترل کنی 

برو پیش یه دکتر خوب 

البته اونم چیز خاصی نیست عادیه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
اره میدونم ولی مجبورم برا پوستم

راکوتان دوسال داری میخوری؟؟؟ 

همون راکوتان پوستو داغون می‌کنه، به شدت نازک و خشک میکنه

تازه این کمترین عوارضشه

اگر واقعاً سلامتیت برات مهمه قطع کن 

چند تا جوش ارزششو اصلا ندارع

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
پوستو نازک میکنه بعد خشک میکنه بعد چی میشه مگه؟

خو همون منافذ مال خشکیه 

پوست به شدت نازک و آسیب پذیر میشه 

کبدم که میزنه ذاغون میکنه 

یعنی عوارضش از فایدش خیلی خیلی بیشتره

بیشتر ببینید
رابطه ببخشید چه تاثیری تو تنبلی دارا؟من مجردمم

عزیزم واقعا سخته گفتنش ای کاش بشه که همه مردم تو آگاهی برن من نمیدونم تنبلی تخمدان بقیه چجوریه و در چه حدیه ولی من جوری بودم که پریودیام به تعویق میفتاد میل جنسیم کلا بهم ریخته بود یا خیلی زیاد بود یا خیلی کم که اینم به نوسانات هورمون ها مربوطه. هرجایی میرفتم دکتر میگفتن تو جزو شدیدا نیستی عروس بشی درست میشه و خیلی برام جالب بود که دکتر 7 سال درس خونده که تهش بگه عروس بشی؟؟؟؟ خیلی خودم تحقیق کردم و این چیزی که من میگم حرفا خودمه که بعد وقتی به دکترا گفتم گفتن احسنت ما نگفتیم چون دیدیم مجردی گفتیم ترغیب به کار اشتباه نشی. نامنظمی پریود اگر شما کیست نداشته باشید برمیگرده به مقدار استروژن پایین شما. حالا استروژن چیه؟ هورومون جنسی زنونه. فکر کردی چرا خیلیا میگن رازیانه بخور چون هورمون جنسی تو زیاد میکنه و پریود شدن هم نیاز مند اینه که هورمون جنسی شما تو سیکل قاعدگی شما زیاد شه تا بتونه خونریزی از رحم اتفاق بیفته حتی اگر دقت کنی خیلی خانوما تو دوران تخمک گذاری و نزدیک پریود میل جنسی شون بالایه بخاطر ترشح همین هورمون. حالا شما اگر رابطه جنسی نداشته باشی این هورمون تو بدنت کم ترشح میشه. این درد های پریودی بیشتر بخاطر ارگاسم نشدنه چون تو رابطه جنسی دیواره های رحم گشاد تر میشه و خونرسانی راحت تره خب کسی که رابطه نداره هم دیر پریود میشه هم درد داره البته گفتم این مثال در برخی ادما مثل من صدق میکنه بعضی خیلی شدیدا اما من از بهترین پزشک هم شنیدم حتی کیست و تنبلی تخمدان شدید هم یکی از عواملش رابطه جنسی بد یا کلا نداشتنه خاهشا هم گزارش نزنید ما سال 2025 ایم دونستن این چیزا لازمه

دزش چنده؟

10 هست روزی یکی

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید