2777
2789
عنوان

پسرم بدون اجازه از کارتم پول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 88 پست
ساممیشه راجب امضاتون راهنمایی کنین؟منم نمیخوام طلا بخرم ولی خب پول کم رو چکار کنم بی ارزش نشه

بیایبد پی وی 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام متاسفانه پسر و برادر زاده ی منم ....هرچی پول گیرشون میاد ...بدو میرن کیمدی....نمیدونم کدوم ابله ...

ابله نه بگو  کدوم ادم زرنگی اینو گفتن وبچه ها رو گول زدن ازشکمش میزنه میره کیمدی میخره امروز اعصابم خورد شد کارتاشو پاره کردم گفتم هرچی بخری بازم همینه

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 
ماهی یکی دوبار خوبه این هر روز میخاد پول داشته باشه عیدی پول توجیبی واینا همه میره براکیمدی نداشته ب ...

آخ پسر منم مخ منو میخوره اینقدر میگه کیمدی . حتما با یه مشاور مطرح کن . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سلام متاسفانه پسر و برادر زاده ی منم ....هرچی پول گیرشون میاد ...بدو میرن کیمدی....نمیدونم کدوم ابله ...

والا اسیر شدیم خواهر . یه مشت کارت بی ارزش 😕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ابله نه بگو کدوم ادم زرنگی اینو گفتن وبچه ها رو گول زدن ازشکمش میزنه میره کیمدی میخره امروز اعصابم ...

من اگه جای شما بودم تمام کارتاش مینداختم میرفت وبهش میگفتم هروقت یاد گرفتی بخاطر کارت خریدن دروغ نگی وپول ازکارت بدون اجازه برداری نه میذارم کارت بخری نه پول میدم بهت .از الان بخوایی دروغ بگی فردا میخایی چی بشی.

البته من به پسرم اینجور میگفتم .هرکسی حالا راه وروش خودش داره .

من باپسرمم همینجوریم. خودشم میدونه باهاش نه من شوخی دازم نه باباش. کار بد کنه خودش میگه.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بهش گفتم وگفتم با این کارت وبا دروغت به شعور من توهین کردیهمه اینارو باداد گفتم خیلی عصبانی شدم

خجالت بکش 😐🤐 همه بچه ها شیطونی می کنن 

من پسرم یکم بزرگ تر از پسر شماس تا حالا نازک تر از گل بهش نگفتم اصلا هم تا حالا مشکلی پیش نیومده 

خجالت بکش 😐🤐 همه بچه ها شیطونی می کنن من پسرم یکم بزرگ تر از پسر شماس تا حالا نازک تر از گل بهش نگ ...

این دیگه شیطونی نیست توخونه ما کسی دروغ نمیگه وپنهون کاری نداریم برخلاف قوانین خونه عمل کرده درحالی که اگه راستشو میگفت مشکلی نداشتم منم تنبیهش نکردم بهشم گفتم فقط این بار چشم پوشی میکنم شماهم فک نکن تربیت درست اینه که همیشه حق رو به بچه بدی ونازک تر از گل بهش نگی😏

خب بچه زحمت میکشه میره برات خرید میکنه اگه جایزه براش میزاشتی اینجور نمیشد همش نه اوردی

ما یه خونواده ایم بابت کاری که توی خونه میکنیم پولی دریافت نمیکنیم  وظیفه مونه ولی هررر چی که احتیاج داشته باشه به خاست وسلیقه خودش براش میخریم