2777
2789
عنوان

پسرم بدون اجازه از کارتم پول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 88 پست

دحتر منم اینطوری بود

بی اجازه م خرید میکرد، بارها وبارها

یکی دوبار مجبورش کردم برد پس داد به مغازه دار

ولی دیگه مغازه دار پس نمیگرفت، اینم که از خدا خواسته و هی بدون اجازه هرچی میخواست میخرید، هیچی دیگه

ازش خوراکی هارو گرفتم

نشستم جلوش خودم خوردمشون

دوبار این کارو کردم 

دیگه بدون اجازه م نمیخره اصلا چون میدونه بهش نمیدم وخودم میخورمشون

ویه چیز دیگه قلک بخر برا خودت و دخترت پس انداز کن اونم یاد میگیره

مورد بعدی من دخترمو با کتک زدن نه

بلکه با حرف نزدن مجازات میکنم

هیچ تنبیهی واسه دخترم بزرگتر از قهر کردن من نیست

شده دو روز باهاش حرف نزنم

تا از کار اشتباهش عبرت بگیره

یعنی هرچی اشتباه بزرگتر زمان قهر منم بیشتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گووووش نمیده عزیزم پس الان مشکل من چیه

بچه ها معمولا همینن با یه مشاور کودک صحبت کن احتمالا باید ۴۰۰ بار بهش بگی نمیدونم اونا بهتر بلدن ولی استرس نگیر گلم بچها همه همینطورن چالش دارن درست میشه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

از چی منعش کنم اخه تلوزیون وکارتون؟گوشی؟خوراکی؟خب خاهرشم تروزیون میبینه کارتون میبینه خوراکی میخوره ...

از هیچ چی .ما بزرگترا بدتر از بچه هاییم .

کی ما را منع کرده ...منع نکن .بدون اینکه بهش بگی به مرور زمان از درخواستاش بی توجهی کن .بدون دعوا جنگ .اگر دادو بیداد کرد اهمیت نده .تا قدر پول بفهمه .

بدترین اشتباه پدرو مادرم این بود.چیزایی برخلاف سلیقم بود میخرید .

ولی پول دستم نمیداد میداد کم میداد .

مدام همش طلا میخرید 

اگر پول بهش بدی .بهش بگید باید با این پول بتونه پس انداز کنه تا خودش وسیله اش را اماده کنه .یا باید کار کنه .ظرف بشوره .نمره خوب بیاره .کار خوبی کنه .تا براش هدیه بدید .

به نظرم تنبیه یک دفعه کارساز نیست .به مرور محدودش کن .سخته ولی شدنیه

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

بله از همین میترسم

مامان بابای من هم میترسیدند .تنها راهش اینه خودش برای پول زحمت بکشه .

من خودم مثل پسرتون بودم .

الان کاسبی دوست دارم .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

از چی منعش کنم اخه تلوزیون وکارتون؟گوشی؟خوراکی؟خب خاهرشم تروزیون میبینه کارتون میبینه خوراکی میخوره ...

به شوهرت بگو دلم نمیاد چیه. تربیت بچه س. خونه قانون داره هرکی به هرکی نیس. مخصوصا پسر. اعتیاد پیدا کرده به پول خرج کردن الکی‌. باید مشاوره حرف بزنی کمک کنه

فردا بدتر میشه. 

پدر بزرگ ومادربزرگ وپدر از رو دوس داشتن زیاد دارن گند میزنن به تربیتش.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

پسر منم فکر و ذکرش کارت کیمدی شده . ولی همه میگن دلخوشیشونه به چی دلشون خوش کنن .من هم ماهی یکی دوبا ...

ماهی یکی دوبار خوبه این هر روز میخاد پول داشته باشه عیدی پول توجیبی واینا همه میره براکیمدی نداشته باشه به گریه متوسل میشه توخیابون لج میکنه یه وضعی

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 
به شوهرت بگو دلم نمیاد چیه. تربیت بچه س. خونه قانون داره هرکی به هرکی نیس. مخصوصا پسر. اعتیاد پیدا ک ...

واقع دیگه گند زدن حسابیم گند زدن

دحتر منم اینطوری بودبی اجازه م خرید میکرد، بارها وبارهایکی دوبار مجبورش کردم برد پس داد به مغازه دار ...

این توراه خوراکی رو میخوره نشون من نمیده پنهان کاری میکنه میگه خامه گرون بود مغازه داره گرون فروشه امروز بهش گفتم چندتا کار بد باهم انجام دادی ۱بی اجازه پول برداشتی ۲ پنهون کردی ۳دذوغ گفتی ۴ به اون بنده خدا تهمت گرون فروشی زدی

اره همین کارو میکنم تا یک هفته گوشی بی گوشی

میشه بگم بچتون چندسالشه گوشی داره

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

پسر منم فکر و ذکرش کارت کیمدی شده . ولی همه میگن دلخوشیشونه به چی دلشون خوش کنن .من هم ماهی یکی دوبا ...

سلام 

متاسفانه پسر و برادر زاده ی منم ....هرچی پول گیرشون میاد ...بدو میرن کیمدی....نمیدونم کدوم ابلهی گفته اینا رو میلیونی میخرن....

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه... 

بیشتر ببینید
مامان بابای من هم میترسیدند .تنها راهش اینه خودش برای پول زحمت بکشه .من خودم مثل پسرتون بودم .الان ک ...

سام

میشه راجب امضاتون راهنمایی کنین؟

منم نمیخوام طلا بخرم ولی خب پول  کم رو چکار کنم بی ارزش نشه

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه... 

بیشتر ببینید
میشه بگم بچتون چندسالشه گوشی داره

۱۱سالشه از هفت سالگی عموش براش گوشی  خرید برا کلاسش دوسه سالی داشت تا اینکه خراب شد ماهم دیگه نگرفتیم براش الان گوشی منو وهمسرمو میگیره برای بازی وکلیپ دیدن