2777
2789
عنوان

حاضر بودین با این شرایط ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه این جریان برای سال قبله الان میگم شاید اشتباه کردم طرف خیلی پولداره

اخه۱۵سال بزرگتر خوب نیست

و اینکه با این سن وابسته ننشه اصلا خوب نیست

به نظرم خوب کردی رد کردی

باز اگه۱۰سال بزرگتر بود و وابسته ننش نبود خوب بود

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مگه همه چی پوله؟مگه ۵۰۰ م رو میده تو هرماه خرج کنی؟برده نگرفته درس نذاره بخونی

درضمن با مادرشوهر ادم نباید زندگی کنه 

الان که مثلا درامد شوهرای ما ۵۰۰ نیس بدبختیم؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا درس نخونی اینو نگفته؟ 

در نظر بگیر همه چی پول نیست. بعد ماهی 300تا 500درامدو باور میکنی که اوه آره پس چطوری هنوز خونه نساخته؟ 

15سال اختلاف یعنی از دو دهه متفاوت. یعنی اون بچه دوست داره شاید تا تربیتش کنه

تو کسی میخوای نازت بکشه. 

از یجایی ببعد ناز کشیدن واسشون مهم نیست. که درکت کنه. تو دلت میخواد شاید شیطنت کنی ولی اون عاقلانه و منطقی تر نگاه میکنه. درصد خطای تو زندگیت باید کمتر باشه. 

بچه میخواد همون اول. یا کلا نمیخواد. جدا از اینکه جنبه تامین بودن مالیت و در نظر بگیریم. 

بستگی به شرایط ادم داره

یکی میدونه خواستگار ازین بهتر نمیاد میگه اره

یکی از محدود شدن خوشش نمیاد میگه نه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

نه 

هم اختلاف سنی

هم زندگی با مادرش

هم تعیین تکلیف کردنش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید

اسی اگه خواستگار معلم بی پول ولی با اخلاق داشته باشی میری؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یعنی با این همه درآمد و اختلاف سنی تازه باید بری با مادرش زندگی کنی؟ اینو قبول نکن چون حرمتها از بین میره صبر کن خونش آماده بشه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

خواهرم با شوهرش 14 سال اختلاف سنی دارن مشکلی ندارن پس از لحاظ سنی فک نمیکنم مشکلی باشه اگه همو بخوان دو طرف

مادرشوهر هم اگه خوب باشه باهاش زندگی میکنم به شخصه اگه هم بد بود بعد ازدواج خونه رو جدا میکنم 

فقط تحصیلو مشکله و اینکه ادم خسیسی نباشه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید