2777
2789
عنوان

از سرما خوردگی تا بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 33 پست
عریزم بچت دختره یا پسر و چه مدته استفاده میکنید؟! تاثیر داشته؟

دختر 

دو سال زدیم. از اول ۸ سال. الان ده سال شده. دکتر گفت بزار شش ماه دیگه هم بزنه که بزرگتر بشه . چون گفت وقتی امپول قطع بشه بین ۶ ماه تا یک سال و نیم بعد پریود میشن. 

بله موثر بود. قدش بلندتر شد. پریود هم که خب نشد. رشد سینه هم متوقف شد. ولی بعدا نرمال رشد میکنه

هنوز درک درستی هم از پریودی نداره لاغری هم هست ۲۵ کیلو بیشتر نیست ......دختر جاریم یه سال از دختر من بزرگتر هست قشنگ مشخصه سینه در آورده و چاق هست من تازه خودم به جاریم میگفتم مواظب باش بلوغ میشه علائمشو داره نمیدونستم سر بچه خودمم می شود

.....🤪....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر دو سال زدیم. از اول ۸ سال. الان ده سال شده. دکتر گفت بزار شش ماه دیگه هم بزنه که بزرگتر بشه . چ ...

خب خدارو شکر که نتیجه داده. 

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
دختر دو سال زدیم. از اول ۸ سال. الان ده سال شده. دکتر گفت بزار شش ماه دیگه هم بزنه که بزرگتر بشه . چ ...

آره واقعا تو سن پایین بشن خیلی بده الانه فکرشو میکردم که کلاس دوم بره اونم پریود باسه بین هم سن و سالی هاش چه کار کنه خجالت می کشه

.....🤪....

آره راست میگه دختر منم بلوغ زودرس گرفت بعد از مصرف داروهای تشنجش .

و اینو خود دکتر هم بهمون گفت از قبل البته 

ولی خب کاری نمیتونستیم کنیم .بعد چهار سال و نیم الان داروها قطع شده 

ده سال و نیم پریود شد 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

آره واقعا تو سن پایین بشن خیلی بده الانه فکرشو میکردم که کلاس دوم بره اونم پریود باسه بین هم سن و سا ...

امپول میدن جلوگیری میکنن. من فرانسوی میخریدم واسش. دونه ای دو میلیون. ولی این اواخر دیگه گیر نمیاد. ایرانی میزنیم. فکر کنم حدود سیصد تومنه. 

حتما پیگیری کن و هر تشخیصی دکتر داد انجام بده. از آمپول زدن نترس. چون اینجا خیلیا میگن وای نزنید این آمپولا فلانه بیساره.

اولا که دکتر بهتر میدونه یا ما؟ دوما اگر آمپول بد بود تاییدیه بهداشت جهانی نمیگرفت. سوما قد بچه ات کوتاه میمونه اگر زود پریود بشه. شاید الان قدش بلندتر از همسالانش باشه. اما رشدش متوقف میشه بعد پریود و همین مقدار میمونه. ۱۴۰-۱۵۰ خیلی کمه واسه دختر، تازه اگرررر به این قد برسه. 

اون اول ، دوم ها رو زودتر بهت گفتم، چون می‌دونم مردم چی میگن و چطور با بی سوادی خودشون و با ترسوندن مادر جلوی درمان یه بچه رو میگیرن. به حرف دکتر گوش بده

آره راست میگه دختر منم بلوغ زودرس گرفت بعد از مصرف داروهای تشنجش .و اینو خود دکتر هم بهمون گفت از قب ...

منم به دکتر گفتم به خاطر قرص که مصرف می کرده هست گفت نه 

البته قبلا یه دکتر دیگه بهم گفته بود این قرص مصرف می کنه باعث می سود یادگیری کمتری داشته باشه راستم میگفت تا قطع شد چقدر پیشرفت در درسش کرد 

.....🤪....
چند وقته آمپول میزنه ؟؟عوارض نداره

دو سال و چند ماه زده... عوارض خاصی ندیدم. قدش بلندتر شد و جلوی پریود رو گرفت. جز عوارضش مقداری پوکی استخوان هست که دکتر برای جلوگیری از مشکل براش دارو تجویز کرد که باید هر هفته مصرف کنه. کلسیم و ویتامین اینا بود

منم به دکتر گفتم به خاطر قرص که مصرف می کرده هست گفت نه البته قبلا یه دکتر دیگه بهم گفته بود این قرص ...

یادگیری دختر منم خیلی اومده پایین .

مشکلات رفتاری ایجاد می‌کنه یعنی عصبانیت و پرخاشگری داشته .

دقیقا با کم‌شدن دارو داره بهتر میشه .

دقیق یادمه دکتر گفت این داروی جدا رو داشته باش چون دخترت فضول میشه با این داروهای تشنج.

ولی خب الکی گفته اکثرا زود رس میاره .

من دخترم لاغر بود توی این چند سال خیلی چاق شده .

ما توی خانوادمون چ پدریش چ مادری نداشتیم بلوغ زودرس 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

امپول میدن جلوگیری میکنن. من فرانسوی میخریدم واسش. دونه ای دو میلیون. ولی این اواخر دیگه گیر نمیاد. ...

الانه قدر دختر شما چقدر شده ؟؟؟؟دیروز دختر من قدش ۱۲۰ بود 

دردم یکی دو تا نیست باید جراحی زانو بشه صفحه های رشد پاش بسته شده به خاطر ضربه ای که به پاش خورده اینم یه استرس دیگه که کوتاهی پا نداشته باشه

.....🤪....
الانه قدر دختر شما چقدر شده ؟؟؟؟دیروز دختر من قدش ۱۲۰ بود دردم یکی دو تا نیست باید جراحی زانو بشه صف ...

همه دکترا رو برو. بچه ان دیگه. پناهی جز ما ندارن. پیگیری باعث نتیجه میشه. هر دکتری لازمه برو تا دسته جمعی کمک کنن حل میشه. قد بچه ات الان برای سنش خوبه. بلنده. همینم نشون میده بلوغ زودرسه. چون اوایل نسبت به همسالان بلند قد هستند. مامانا ذوق میکنن بچه ام قراره خیلی بلند بشه. بعد یهو متوقف میشه با پریود شدن و در حالیکه بقیه بچه ها رشد میکنن، این جور بچه ها کوتاه میمونن. 

نگران نباش حل میشه 

یادگیری دختر منم خیلی اومده پایین .مشکلات رفتاری ایجاد می‌کنه یعنی عصبانیت و پرخاشگری داشته .دقیقا ب ...

اهان آره اوایل که قرص مصرف می‌کرد خیلی خیلی پرخاشگر شده بود در حدی که من کنارش بود پای چپش تو گچ بود با پای راستش میزد تو صورتم همش عصبی می شد  

.....🤪....
از دستش عکس گرفت یا همین جوری یک چیزی گفت؟ دخترتون اضافه وزن نداره؟!

نه فقط توضیح داد بلوغ زود رس داره برام سنو و عکس نوشت و آزمایش خون و حتما مشاوره مغزو اعصاب بشم ... امروز قراره از دستش عکس بگیرم

.....🤪....