2777
2789
عنوان

شما دوستای خونه خراب کن دیدین

117 بازدید | 17 پست

من که کلا به یه جایی رسیدم که احساس خطر کردم رابطه دوستیمون قطع کردم

ب جایی رسیده بود که زنگ دوستم میزدم به جای اینکه من با دوستم صحبت کنم شوهرمو و دوستم با هم جلو من شوخی میکردن و میخندیدن تازه دوستمم متاهله ینی من فقط رابطشون بودم😕۲ ماهه که عروسی کردیم انقدر پدرشوهرم بهم هشدار داد که دوست برای بیرون از خونست نیارم تو خونه زندگیت که ب حرفش رسیدم

برام شد یه تجربه خیلی بزرگ که کسی رو وارد زندگیم نکنم

اره دیدم 

کامل قطع ارتباط کن.. واقعا خیانتا و طلاقا از وقتی ک انقد رابطه های دوستانه شکل گرف و همه باهم راحت شدن بیشتر شده نمیگم همه ولی خب خیلی تاثیر داره

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

اره دیدم کامل قطع ارتباط کن.. واقعا خیانتا و طلاقا از وقتی ک انقد رابطه های دوستانه شکل گرف و همه با ...

دیگه کلا قطع رابطه کردم ولی اون همش زنگم میزنه کجایی بیا بریم بیرون با شوهرامون و فلان من بهانه در میارم

دیگه کلا قطع رابطه کردم ولی اون همش زنگم میزنه کجایی بیا بریم بیرون با شوهرامون و فلان من بهانه در م ...

خوب میکنی ..ب شوهرتم نگو ک اون میگ بریم بیرون.. اصلا و اصلا هم نرو

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

از دست شوهرمم ناراحتم که انقد بی جنبست مرد باید یکم سنگین باشه

همون شوهرتم داره از سادگیت استفاده و سواستفاده میکنه مردا حتی خوب خوباشونم ببیننن اجازه میدی و نترسن اون روشونو نشون‌میدن

همون شوهرتم داره از سادگیت استفاده و سواستفاده میکنه مردا حتی خوب خوباشونم ببیننن اجازه میدی و نترسن ...

اره ولی من زندگیمو دوس دارم تازه دوماه هست که عروسی کردیم این برام شد یه تجربه خیلی بزرگ که نه به شوهر نه به دوست میشه اعتماد کرد