2777
2789

چون اسب با محارم خودش جفت گیری نمیکنه بهش میگن نجیب

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید،من هیچوقت جز نینی سایتیا و خواهرای اینجام خانواده نداشتم🖤نمیتونیم حرف بزنیم ولی تموم دلخوشیم اینه علیم با دعاهای خواهرام حالش خوبه،دعا کنید زودتر منم برم پیشش.چند روز پیش اینجا تاپیک زدم که نامزدم گم شده،نامزد من،رفت.🖤نی نی سایتیا شاهد بودن چقد دوسش داشتم و دارم،ولی ناراحت نیستم، غبطه میخورم که چقدر انسان بود و من نفهمیدم،علیِ من،نورچشم من،با افتخار برای کشورش زندگی کرد و برای کشورش تموم کرد.من دیگه سایت نمیام دوست دارم حداقل اینجا علیِ من زنده باشه چون تموم تاپیکام اونه🖤۷ سال عاشقی،۷ سال رویایی هر چند سخت من تموم شد.از الان هر نفسی میکشم،فقط برای نامزد عزیزمه که زندم تا روزی که بهش بپیوندم.حکمت خدارو قربون که ۷ سال به هر طریقی بود نزاشت این عقد انجام بشه،واسم خیلی دعا کنید،برای علیم خیلی دعا کنید.🖤

بیشتر ببینید
خر ایستاده جفت گیری میکنه هر جایی ولی اسب نه اگر نه جفتشون حمالن😁

مکه اسب نشسته جفت میگیره یا خوابیده😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه که میگن وایساده جفت گیری میکنه بقیه حیوونا مثلا پوزیشن خاصی دارن؟؟ حیون حیونه.  اسب بستگی به نژادش داره بعضی از اسب ها هم بار میبرند بعضیاشون نژاد خوبن و خب سوارکاری و....  انجام میشه

هوش مصنوعی:

این تفاوت در لقب‌ها و صفاتِ «خر» و «اسب» ریشه در فرهنگ، تاریخ و برداشت‌های اجتماعی داره.

خر به‌عنوان «حمال» شناخته می‌شه چون معمولاً در کارهای سخت حمل بار و کارهای سنگین استفاده شده. خرها حیواناتی مقاوم و قوی هستند که می‌تونن بارهای سنگین رو توی مسیرهای سخت و کوهستانی بدون استراحت ببرند، به همین دلیل به عنوان حیوانات بارکش یا «حمال» معروف شدند.

اسب به‌عنوان «نجیب» شناخته می‌شه چون در تاریخ و فرهنگ ما و خیلی فرهنگ‌های دیگه، اسب‌ها نماد سرعت، زیبایی، قدرت، و اصالت هستند. اسب‌ها در جنگ‌ها، مسابقات و حتی مراسم‌های مهم حضور داشتن و به‌خاطر ظاهر شیک و رفتار باوقارشون، «نجیب» و باشکوه خطاب می‌شدن.

در واقع، این القاب بیشتر ناشی از نقش‌ها و برداشت‌های اجتماعی درباره این حیوانات هستند تا واقعیت کامل شخصیتشون. البته هر دو حیوان خیلی مهم و ارزشمندند، فقط به خاطر کارکردها و جایگاه متفاوتشون لقب‌های متفاوت گرفتند.

مکه اسب نشسته جفت میگیره یا خوابیده😅😅😅

چرا کلمه " هرجایی" رو دقت نمیکنید؟ 

خرها کمتر پوشیدگی رو رعایت میکنن 

اسمش روشه خر

یه چیز دیگه ک من خودم دیدم تو طبیعیت 

خر یا قاطر برانگیختگی جنسی ش در ملا عام هست...😁 اما اسب نه ... این هم نکته ای هست در باب نجابت داشتن یا نداشتن

دیگه جزییات رو بیخیال 

هوش مصنوعی:این تفاوت در لقب‌ها و صفاتِ «خر» و «اسب» ریشه در فرهنگ، تاریخ و برداشت‌های اجتماعی داره.خ ...

باز هم زیبایی🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید