2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه که میگن وایساده جفت گیری میکنه بقیه حیوونا مثلا پوزیشن خاصی دارن؟؟ حیون حیونه.  اسب بستگی به نژادش داره بعضی از اسب ها هم بار میبرند بعضیاشون نژاد خوبن و خب سوارکاری و....  انجام میشه

هوش مصنوعی:

این تفاوت در لقب‌ها و صفاتِ «خر» و «اسب» ریشه در فرهنگ، تاریخ و برداشت‌های اجتماعی داره.

خر به‌عنوان «حمال» شناخته می‌شه چون معمولاً در کارهای سخت حمل بار و کارهای سنگین استفاده شده. خرها حیواناتی مقاوم و قوی هستند که می‌تونن بارهای سنگین رو توی مسیرهای سخت و کوهستانی بدون استراحت ببرند، به همین دلیل به عنوان حیوانات بارکش یا «حمال» معروف شدند.

اسب به‌عنوان «نجیب» شناخته می‌شه چون در تاریخ و فرهنگ ما و خیلی فرهنگ‌های دیگه، اسب‌ها نماد سرعت، زیبایی، قدرت، و اصالت هستند. اسب‌ها در جنگ‌ها، مسابقات و حتی مراسم‌های مهم حضور داشتن و به‌خاطر ظاهر شیک و رفتار باوقارشون، «نجیب» و باشکوه خطاب می‌شدن.

در واقع، این القاب بیشتر ناشی از نقش‌ها و برداشت‌های اجتماعی درباره این حیوانات هستند تا واقعیت کامل شخصیتشون. البته هر دو حیوان خیلی مهم و ارزشمندند، فقط به خاطر کارکردها و جایگاه متفاوتشون لقب‌های متفاوت گرفتند.

مکه اسب نشسته جفت میگیره یا خوابیده😅😅😅

چرا کلمه " هرجایی" رو دقت نمیکنید؟ 

خرها کمتر پوشیدگی رو رعایت میکنن 

اسمش روشه خر

یه چیز دیگه ک من خودم دیدم تو طبیعیت 

خر یا قاطر برانگیختگی جنسی ش در ملا عام هست...😁 اما اسب نه ... این هم نکته ای هست در باب نجابت داشتن یا نداشتن

دیگه جزییات رو بیخیال 

هوش مصنوعی:این تفاوت در لقب‌ها و صفاتِ «خر» و «اسب» ریشه در فرهنگ، تاریخ و برداشت‌های اجتماعی داره.خ ...

باز هم زیبایی🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃