2777
2789
عنوان

من اصلا درک نمی‌کنم چرا باید هرماه پریود شد⁉️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 168 پست
اینجانب از پریودی تو ماه رمضان بسیار خرسندم😁

برای من فرقی نداره رمضان باشه یا شعبان

نمیخواممممم عههه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا نباید بدن ما جوری کار کنه مثل مردها که برای تصفیه نیاز به هرماه خون ریزی این هم بهم ریختگی عص ...

دیگه خداوند اینجور مقدور کرده مردا که رحم ندارن اتفاقا رحم بخاطرع اینکه مادر بدونه بچه از خودشه و بهش مهر محبت زیاد داشته باشع

کاش یجور دیگه بود کلا.برا مردا چه راحته. ما باید ۱چهارم عمرمونو درگیرش باشیم

همون دیگه

چرا واقعا

فکر کن موجودی که هر ماه خونریزی داره اصلا وحشتناکه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
بدنمون میشد جوری کار کنه که هرماه خونریزی و این همه بهم ریختگی عصبی براش بهتر نباشهانسان عصر الان مگ ...

والا کار خدا از ذهن انسانی و محدودِ من قطعا خیلی بالاتره

ممکنه دلایلی داشته باشه که حتی اگه خود خدا بیاد پایین بهم توضیح بده من نفهمم چون ذهنم گنجایش درکشو نداره

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

دیگه خداوند اینجور مقدور کرده مردا که رحم ندارن اتفاقا رحم بخاطرع اینکه مادر بدونه بچه از خودشه و به ...

خب خدا میتونست جور دیگه‌ای مقدور کنه که این رحم نیاز به این خونریزی نداشته باشه

اینقدر اذیت نشیم

بیشتر ببینید
حالا این و جواب بده چرا باید سه وعده غذا بخوریم نمیشد ماهی یه یکبار باشه!!؟؟من الان ناهار چی بپزم!!! ...

اگه مشکلت شما اینه استثناء این ماه نهار تعطیله و به نفع شماس

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا کار خدا از ذهن انسانی و محدودِ من قطعا خیلی بالاترهممکنه دلایلی داشته باشه که حتی اگه خود خدا ب ...

درهرصورت من اعتراض دارم

چرا باید هرماه خونریزی کنم کل بدنم بهم بریزه که شاید یکی از این ماه‌ها بخوام بچه‌دار شم

بیشتر ببینید
اگه مشکلت شما اینه استثناء این ماه نهار تعطیله و به نفع شماس

همه که روزه نمیگیرن براشون تعطیل باشه

بیشتر ببینید
درهرصورت من اعتراض دارمچرا باید هرماه خونریزی کنم کل بدنم بهم بریزه که شاید یکی از این ماه‌ها بخوام ...

بالأخره یک نفر تو این سایت حرف دل من رو زد ...

ممنونم. 

دقیقا من هم مثل شما متنفرم از این پریود و تمام دردسرهایی که برام ایجاد میکنه. 

یه دلیلشم برادرتون عرض میکنه

سوره بلد ما انسان را در رنج و سختی آفریدیم

نه از برای اینکه زجرش بدیم برای رسیدن به فهم بیشتر 

برای اینکه متوجه بشیم مادیت فانی هست و جسم ازربین رفتنی

و برای اینکه ما آدم ها بدونیم زیاد به آلات تناسلی و شهوات جنسی اهمیت ندیم جز به حلال و بدونیم این اندام زیر سر، قلب و گوش و چشم قرار گرفته یعنی پست و فرومایه تره و بیشتر باید به مسائل عقلی و معنوی و ابدی ارزش داد و وقت گذاشت ووووو خیلی های دیگه از این قبیل تفسیر ها

درهرصورت من اعتراض دارمچرا باید هرماه خونریزی کنم کل بدنم بهم بریزه که شاید یکی از این ماه‌ها بخوام ...

من اصلا دوران پریود خیلی عصبیم گریه می کنم درد جسمی ندارم واین خیلی بهتره آدم چرا اعصابش بهم بریزه