2777
2789
عنوان

مادرا کمک توخدا هرکی تجربه داره بیاد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 49 پست
اموکسی کلاوه سه ماه تمام خوردجواب نمیدادماستویدیت شد اسپری هم میزنه

یبار که اموکسی به دخترم جواب نمیداد

دکتر هم اموکسی داد و هم امپی سیلین اموکسی رو 12 ساعت امپی سیلین رو 8 یا 6 ساعت میخورد گفت چون به عفونت مقاوم شده باید بخوره

البته 8 سالش بود

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بچه های منم یه مدت همیشه عفونت داشتنتا یه بار دکتر بهشون انتی بیوتیک قوی و زیاد داد سه شیشه اموکسی ک ...

خوب نشدسه ماه متوالی اموکسی کلاوه خوردنابودشد بچه م

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الرژی باعث التهاب بیشتر میشه.خواهرزاده م بخاطر آلرژی (الان چون بهاره گرده ی گل؛, زمستون بخاطر الودگی ...

چه اسپریی؟ 

استارتر پسر منم همینطور ی بعد مریضی گوش درد شد الانم چند ماهه گوشش سنگین شده همش نمیشنوه اعصابم خورد شده چند تا دکترم بردم بی فایده بود یک دکتر گفت حساسیته ولی همش باید بلند حرف بزنم بشنوه 

عنبر نساهم استفاده کردم ۱۰تادکتربرم گوش اطفال همشونم متخصص

عجب خو نمیدونم از چیه عزیزم شبا سردش نمیشه؟؟؟؟ یا چیزی تو گوشش نرفته؟؟؟ عکس میشه گرفت از گوش ب یکی دکترا اصرار کن بنویسه 

کدوم شهری؟ببرش پیش فوق تخصص عفونی کودکان.

زنجان بردم بستریش کرد ۱۰روزانتی بیوتیک تزریقی دادهنوز دو ماه نشده مرخص شده بازدوباره برگشته عفونتش

چه اسپریی؟ استارتر پسر منم همینطور ی بعد مریضی گوش درد شد الانم چند ماهه گوشش سنگین شده همش نمیشنوه ...

اسپری ش کورتون هست.تا التهاب مجاری رو کم کنه.

اسم داروشو نمیدونم.

خواستی واست از خواهرم بپزسم

عجب خو نمیدونم از چیه عزیزم شبا سردش نمیشه؟؟؟؟ یا چیزی تو گوشش نرفته؟؟؟ عکس میشه گرفت از گوش ب یکی د ...

سی تی دادقبل بستری عفونت گوشش به استخوان های پشت گوشش،زده بودماستویدیت بستری شد۱۰روز خوب شد الان دوبا ره ۲ماهم نشه  مرخص شده دوباره عفونت کرده

ککدوم دکتر بی سوادی همچین حرفی زدهمن که بزرگسالم از عفونت دندون خراب پرده گوشم پاره شد بچه که ضعیف ت ...

نمیدونم چی بگم خودم به دکتر گفتم نکنه عفونت دندونش میزنه به گوش وگرنه همیشه که گوش عفونت کنه گفت دندان چی ربطی به گوش داره

به نظر منم اون خانم درست میگه دندون اگه ریشه اش عفونت داشته باشه به گوش میتونه آسیب بزنه میخوای دندونش درست کن ببین چی میشه 

بعد اگه تونستی اصفهان دکتر حمیدرضا ابطحی فوق العاده است فوق تخصص گوش کودکان هست