2777
2789
عنوان

مادرا کمک توخدا هرکی تجربه داره بیاد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سی تی دادقبل بستری عفونت گوشش به استخوان های پشت گوشش،زده بودماستویدیت بستری شد۱۰روز خوب شد الان دوب ...

بهش شیرینی و شکلات و کلا چیزایی که شکر داره نده اصلا 

سبزیجات و میوه جات و کمی مغزیجات و مولتی ویتامین بده بزار بدنش قوی بشه . 

گوشش رو گرم نگهدار اصلا نزار اب داخلش بره و اصلا دست نزنه به گوشش 

نمیدونم چی بگم خودم به دکتر گفتم نکنه عفونت دندونش میزنه به گوش وگرنه همیشه که گوش عفونت کنه گفت دند ...

اگر شک داری به عفونت دندان سرکه سیب خانگی با نمک و اب جوشیده ولرم بده تو دهنش بگیره عفونت باشه از بین میبره البته چندین بار باید بگیره

کدوم بیمارستان بهتره به نظرتون کودکان یاگوش

بیمارستان های تخصصی کودکان من دخترم عفونت ادراری داشت دکتر بهم بیمارستان حضرت علی اصغر رو پیشنهاد داد ولی واقعیت چون خصوصی بود ببمه ما رو قبول نکرد اونجا نبردم میگفت بیمارستان خوبیه 

بیمارستان طبی کودکان ولی آموزشی هم هست 

بیمارستان های تخصصی کودکان ببر مثل بیمارستان شهید فهمیده  عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی عفونت خطرناکه حتما پیگیر باش 

من دخترم توی یک ماهگی عفونت خون و ادرار داشت حتی مایع مغز نخاعیش رو گرفتند تا ببینند به مغز نزده باشه  

ان شالله که چیزی نیست ولی خب بیمارستان خوب ببر که تخصصی اطفال باشه و همه گرایش ها تخصصی رو داشته باشه  

تهران مطب دکترخصوصی بردم هم متخصص گوش وحلق ،هم فوق تخصص الرژی

دو سه حبه قند رو با موم عسل قاطی کن روی گاز بذار زیشو کم کن بذار دود کنه اون گوشش که عفونت داره بگیر روی اون دود بذار بره تو گوشش،مواظب باش بچه دست و پاشو نسوزونه عفونت گوشش رو باز می کنه و احتمالا بیاد بیرون نترس،بذار بیاد تا خشک بشه بعد چرک خشک کن بده بهش تا خوب شه،بعد گوششم ترمیم میشه نمی دونم این چه مرضیه جدیداً افتاده به جون بچه ها خواهر زاده منم اینجوری شد سه بار بستری شد آخر با این روش خوب شد

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
دو سه حبه قند رو با موم عسل قاطی کن روی گاز بذار زیشو کم کن بذار دود کنه اون گوشش که عفونت داره بگیر ...

توخدا یعنی الان خوبه ؟چه مدت ازاخرین بستریش میگذره

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
توخدا یعنی الان خوبه ؟چه مدت ازاخرین بستریش میگذره

یک سال و نیم الان دیگه خوبه خدا رو شکر

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید

من خیلی سال در گیر عفونت و سوراخ پرده گوش بر اثر عفونت بودم و خیلی دکتر رفتم

نهایتا طب سنتی زالو انداخت پشت گوشم و سه سال هست که راحت شدم و از زندکی لذت میبرم

ببرینش طب سنتی که پزشک هم باشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

من خیلی سال در گیر عفونت و سوراخ پرده گوش بر اثر عفونت بودم و خیلی دکتر رفتمنهایتا طب سنتی زالو اندا ...

کسی رونمیشناسم متاسفانه

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج