2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسپیش و محبت میکنین لطفا

گوشت (اگه مرغه حتما سرخ بشه و ترجیحا از قسمت سینه نباشه چون خیلی خشک و بی مزه است، و اگر هم گوسفندی است را نمک زده و ادویه مخصوص ته چین بزنین. پیاز رو نگینی خرد کنید و زیر و روی گوشت بریزین و بزارین کنار) بعد آب برنج که جوش اومد همزمان برنج و باقلا رو بریزید داخل آب، برنج را دانه دارتر بردارید چون خود باقلا و شوید (ترجیحا تازه ) باعث نرم شدن برنج می شن. یه دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شوید را داخل آب برنج بریزید و یه هم کوچیک بزنین که سبزی پخش بشه اما برنج خورد نشه. بعد آبکش کنید و یک الی دو کف گیر برنج که ته قابلمه ریختین، گوشتتون رو به همراه پیازهاش بزارید روی برنج و مابقی برنج رو بریزین رو گوشت.

بقیه کارهاش که دم کشی و ... است مثل برنج سفیده. اگه گوشتتون مرغ بود این ته چین 2-2.5 ساعته آماده است اما اگه گوشت گوسفندی بود حتما 4 ساعت بزارید روی گاز

نکته: برای ته قابلمه و ته دیگ از خود سبزی خوردشده استفاده کنید، یعنی کل ته قابلمه رو سبزی ریز شده بریزین. ته دیگش عااااااالی میشه، انگشتاتون رو هم میخورین

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
گوشت (اگه مرغه حتما سرخ بشه و ترجیحا از قسمت سینه نباشه چون خیلی خشک و بی مزه است، و اگر هم گوسفندی ...

مرسی مهربون جون خیلی زحمت کشیدی تایپ کردی حتما درست میکنم .بازم ممنون

ی صلوات برای حاجتم میفرستی لطفا .....🌹
Iچطوري ميشهوارد اين گروهها شد چطوري سرچ ميكنن توو تل گ رام

قسمت جستجو بزن بعد این که فرستادم رو بنویس خودش میاد

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین