دو پیمانه برنج رو چلو کش بپز
یک تخم مرغ کامل و یک عدد زده و دو قاشق گلاب و کمی نمک همرو باهمزن بزن بعد سه قاشق پر ماست سفت (کم آب)شیرین تقریبا باشه بهتره اضافه کن یه کره ۵۰ گرمی یا کمتر نرم شده چند قلشق روغن مایع و به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ (خیلی آبکی نباشه)همه رو باهم مخلوط کن و کف قابلمه رو چرب کن نصف موادتو بریز و با قاشق صاف کن وسطش مواد مرغتو بریز(از قبل پختی و ریش ریش کن و با پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل تفت بده)بعد باقیه مواد برنجتو بریز روش و باز با قاشق صاف کن درشو ببند و بزار یک ساعت الی یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزه.دو دقیقه اول حرارت زیاد باشه.دم کنی هم نیاز نداره.برای سِروِشم زرشک و با کمی شکر و روغن تفت بره بریز روش خلال پسته هم تفت بده بریز روش