2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو پلوپز پختم خوب شده ولی دستورش رو تو تی وی دیدم همیشه تو ماهیتابه رو اجاق گاز بوده. 

برنج ماست زرده تخم مرغ زعفرون پیازداغ مرغ ریش ریش شده

اندازه هاش هم تو نت هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ته چین سه تا پیمونه برنج بپز مرغ پخته و ریش ریش شده رم جدا بذار برنج که پخت بریز تو ی صافی توی کاسه بزرگ ماست سه تا پیمونه تخم مرغ فقط زرده شو اونم سه تا با زعفرون و یکم گلاب و یه فنجون روغن همبزن برنج ومرغ و البته زرشکم میتونی بزنی با مایه ت مخلوط کن بعد بریز تو تابه ت بذار بپزه با شعله کم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
کسی طرز تهیه ته چین با فوت و فن هاش بهم بگه براش صلوات میفرستم

دو پیمانه برنج رو چلو کش بپز 

یک تخم مرغ کامل و یک عدد زده و دو قاشق گلاب و کمی نمک همرو باهمزن بزن بعد سه قاشق پر ماست سفت (کم آب)شیرین تقریبا باشه بهتره اضافه کن یه کره ۵۰ گرمی یا کمتر نرم شده چند قلشق روغن مایع و به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ (خیلی آبکی نباشه)همه رو باهم مخلوط کن و کف قابلمه رو چرب کن نصف موادتو بریز و با قاشق صاف کن وسطش مواد مرغتو بریز(از قبل پختی و ریش ریش کن و با پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل تفت بده)بعد باقیه مواد برنجتو بریز روش و باز با قاشق صاف کن درشو ببند و بزار یک ساعت الی یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزه.دو دقیقه اول حرارت زیاد باشه.دم کنی هم نیاز نداره.برای سِروِشم زرشک و با کمی شکر  و روغن تفت بره بریز روش خلال پسته هم تفت بده بریز روش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
منم مثل توام .منتظرم یکی بیاد توضیح بده

عزیزم وارد این کانال بشو همه چی داره

تو گروهشم میتونی سوال کنی

@coffenutella2

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین