2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست
جدی از چه نظر بد میشع  ممنون بخاطر وقتی که میزاری

قیافش قشنگ نمیشه و موقع برگردوندن خوب نمیشه دوستم درست کرده بود بد شده بود شکلش.خودم همیشه تو قابلمه میپزم خوشگل و طلایی در میاد

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دستور همسرم قورمه سبزی داریم😒😒😥

همین دو روز پیش براش درست کردم میگه خوشمزه شد دوباره درست کن😕

خودم قورمه سبزی نمیخورم😑نمیدونم برا خودم چی بزارم.

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
شما هم دستورشو میگی ممنون

عزیزم اول ک ب تعداد نفراتتون زرده تخم مرغ لازمه مقداری ماست چکیده اگر یکم سس مایونزم بزنی خوبه و زعفران دم کرده ب اندازه نصف فنجان و حتما توی اینها ی مقدار فلفل سیاه و نمک و دارچین بریز...بعدم مرغت رو حتما با هویج و فلفل دلمه بذار بپزه بعد ک مرغ رو خواستی تکه تکه کنی ی کوچولو تفتش بده...بعدم ک لایه لایه بذار... البته سعی کن ب مقدار کم روی هر لایه مرغ یکم دارچین بریزی نوش جان

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
تو دو طرفه که بزارم چه مدت تابه رو طرف دیگش بزارم با شعله کم

تو دو طرفه هم خوب نمیشه تو همین ظروف پیرکس هم عالی در میاد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

منم فعلا نمیدونم😗

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

چرا میگین تو دو طرفه خوب نمیشه به نطر من عالی میشه یک کم روعن بیشتر هم بریزی دیگه خشک نمیشه 

یک سوال چرا فقط زرده اگه سفیده هم زده بشه مگه چی میشه زرده چی کارش میکنه 

من همیشه تخم مرع کامل میزنم 

2810