2777
2789
عنوان

چرا واقعا مهریه رو از صدو چهارده به چهارده رسوندن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 80 پست
واسه زایمانمون هم تعیین تکلیف کردن باید طبیعی بیاریم!!!! این دردو به کی بگیم آخه.حق انتخاب نوع زایما ...

زنها اگر یکسال به خود فشار بیارن و اصلا با مرد بی عرضه ایرانی ازدواج نکنن که نرخ ازدواج صفر شه و فرزند اوری منفی، ببینید چطور اوضاع درست میشه. اشکال از خود اکثریت جامعه زنهاست که شرفشون رو دادن دست مردهای بی همه چیز دروغگو و زنباز و میرن بردگی مرد رو میکنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنها اگر یکسال به خود فشار بیارن و اصلا با مرد بی عرضه ایرانی ازدواج نکنن که نرخ ازدواج صفر شه و فرز ...

والا بعضی زنا هول مردن عین چی توسری خورن تازه دفاع هم میکنن که آره مهریه کم شه انگار دوست دارن برده باشن اسکلا

والا بعضی زنا هول مردن عین چی توسری خورن تازه دفاع هم میکنن که آره مهریه کم شه انگار دوست دارن برده ...

دقیقا حالا اونها میان میگن ماها که چنین چیزی میگیم مهریه میخوایم و یا... در صورتیکه ماها فقط حقمون طبق حقوق بشر زنان میخواهیم. من تمام حقوق انسانیم رو میخوام به عنوان یک انسان مستقل و متفکر و دارای حق انتخاب خدادادی. ما برده و جنس درجه دو نیستیم یا کالا. حالا که حق انسانی ما رو نمیدن باید مهریه رو بدن یا هم از مجردی سکته کنن. زنهای هول و مونده فقط گند میزنن به شرف تمام زنها

والا بعضی زنا هول مردن عین چی توسری خورن تازه دفاع هم میکنن که آره مهریه کم شه انگار دوست دارن برده ...

جالبه همین مونده های بی شوهر که با هر مردی حاضرن ازدواج کنن و زنان تحصیل کرده و شاغل رو مسخره میکنن باز برای طلاق و خرجی و پشتوانه زندگی به هر دری میزنن و میسوزن و میسازن بعدش یادشون میاد مهریه هم ندارن، حقشونه همین شوهرهای کتک زن و خائن

دقیقا حالا اونها میان میگن ماها که چنین چیزی میگیم مهریه میخوایم و یا... در صورتیکه ماها فقط حقمون ط ...

دقیقا ما بحثمون پول یا سکه نیست بحث حقیه که نداشتیم و یه همین حق مهریه رو داشتیم که آقایون دست بردن توش و اونو هم کمکم ازما میگیرن صد رحمت به برده 

نه حق طلاق داریم نه حق اشتغال  نه حق آب خوردن و...

بعد میان میگن خب اشکالی نداره بیا موقع ازدواج درخواست کن که آقا بیاد بهت این حقارو بده!الان باید بشینم التماس یه نر کنم که وای تروخدا بیا حق خودمو بده تاشاید اونم باهزار منت و اینا یه حق طلاقی بده مثلا

مگه خرم ازدواج کنم نیاز عاطفی هم داشتم چیزی که زیاده دوست پسره نمیمیرم که

اتفاقا سوادت رو ببر بالا فکر نکنم بیشتر از دیپلم بارت باشه مجردی عامل افزایش عمر زنان و کوتاهی عمر م ...

خدایش یه بار دیگه متی که نوشتی رو بخون🤣🤣🤣

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

مجرد موندن شرف داره به ازدواج با کسی که بویی از مردانگی نبرده.دوره برده داریه توی همه چیز نظر دادن م ...

شما با کسی ازدواج کن که بهت یه سری حق بده.من خودم بجز حق طلاق هرچی حق بخواد میدم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ترس بسیار اشتباه از خودتون و اخلاق طرف مقابلتون بیشتر بترسید. خود مردها اکثرا خیانت میکنن یا معتاد ی ...

وخوشحالم که خانم ها دیگه مثل قبل نمیسازن وبسوزن حقشون طلب میکنن وپای این مردای زنباره نمیمونن

به حایی داریم میرسیم که افغانیا فقط زاد و ولد کنن، همین الان مثل قارچ همه جا پر شدن متاسفانه و رسیدگی نمیشه ، قشر تحصیل کرده یا سرمایه داری هم نیستن ، هیچ کشوری اینطوری مهاجر نمی پذیره داخل کشورش