2777
2789

بخدا دیگه مغزم نمیکشه،نمیدونم از دست این نفهم چیکارکنم زندگیمو زهر کرده،بخدا دلم نمیاد اینجوری بهش بگم ولی دیگه دارم دیوونه میشم

تو زندگی یه عروسی برای من نگرفته،یه طلا برام نخریده،تو خونه قبلی مامانم اینا زندگی میکنیم یه تیکه وسیله برای این خونه نخریده خونه خودشم تاالان نتونسته آماده کنه

یه عالمه وام و کوفت وزهرمار گرفت ،زمین فروخت ماشین فروخت نمیدونم پولشون چیشد که یک ریالش تو زندگی من نیومد

جدیدا هم ماشین خریده بود با پول قرضی،همونم برداشت فروخت ۹۳۰ میلیون،تا یه هفته پول داشت ی خرج نسبی میکرد،الان هرچی میگم پوله چیشد میگه رفت پای بدهی هام،ولی من باور نمیکنم همشو داده باشه بدهی و یه پنجاه میلیون برای خودمون نزاشته باشه،الان در حدیه که من میگم ی ماست یا چندتا تخم مرغ بخر میاد کارت خودمو برمیداره،قبض گوشیمو خاستم بدم ۷۵ تومن بود کارتش موجودی نداشت،یعنی صدهزار تومن نداره در حالی کا هفته پیش ی میلیارد تو کارتش بوده

حالا گیر داده ک پول لازم دارم النگوتو در بیار بفروشم گیرم فلانم،میخام بزنم توگوشش،تا میگم با یک میلیارد چیکار گردی ک با پول النگوی من بکنی،میگه نه اصلا ولش کن ،توکه هیچوقت تو زندگی کاری برا من نکردی الانم نکن

عذاب وجدان دارم ک با یه بچه تو شکمم هرشب کارم گریه ست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا طلاهاتو بهش ندیا

خیلی مشکوکه یعنی پولارو چیکار میکنه آخه

من حس میکنم ادا درمیاره که پول نداره

همه رو یجا جمع کرده قایم کرده

بگو من همینکه این زندگی و شرایطو تحمل میکنم

خودش بزرگترین کاریه که برای این زندگی کردم

کاش تا اصلاح نمیشد اقدام به بارداری نمیکردی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
پر روش کردی . بچه رو بده خودشو بزرگ کنه طلاق بگیر برو

تازه الان آدم بده برای اون من شدم

یک لحضه میادخونه منتظر فرصته ک بگه النگوتو بده یا پول بده،میزنم زیر گریه میگه چیزی جز گریه بلد نیستی حیف من ک تو این زندگی با توعم تو برام هیچ کاری نمیکنی

اصلا طلاهاتو بهش ندیاخیلی مشکوکه یعنی پولارو چیکار میکنه آخهمن حس میکنم ادا درمیاره که پول ندارههمه ...

آره آره مطمئنم طلاهامو بدم به سرنوشت پول های قبلی دچار میشه،النگویی ک دستمه مادرم خودش تک و تنها بدون هیچ سرپرستی کار کرد تا اونا رو برام خرید نتیجه جون کندن های مامانمه

قبل اینکه ماشینو بفروشه میگفت طلا یا سپرده بانکی تو بده،پول لازمم میخام بزنم تو ی کسب وکاری که من ندادم،رفت ماشینو فروخت یک میلیارد حدودی،خب من مطمئنم اگ کسب و کاری تو ذهنش بود،مثلا ۷۰۰ تومنشو بدهی میداد با بقیش کسب و کارشو میزد(چون سپرده منم ۲۰۰ میلیون بود یعنی حرفش این بود ک ۲۰۰ کارشو راه میندازه)،مطمئنمممم اگ اهل کار بود از همین ی میلیارد خودش برمیداشت،ولی داستان چیه ک کلا پوله نیست ،نمیدوووونم و نمیگه هرکار میکنم،فقط میگ بدهی دادم

آره آره مطمئنم طلاهامو بدم به سرنوشت پول های قبلی دچار میشه،النگویی ک دستمه مادرم خودش تک و تنها بدو ...

خب وقتی مطمئنی دیگه تاپیک زدن نداره از الان اقدام کن برای جدایی بچه رو هم بده به اون بگو برو یکیو بگیر ببینم چه کلی به سرت میزنه 

۲۰۰ تومن سپرده بانکی داری.  سودش هرماه برات میاد چیکارش میکنی؟ همه رو خرج میکنی؟  این ۲۰۰ تومن رو از پولای شوهرت پس انداز کردی یا مامانت داده؟ 

این چه وضع زندگیه. چرا شوهراتون هارن؟  

راستی توی تاپیک قبلیت گفتی نمیری خونه خواهرش چون شوهرش باهات زاویه داره

بعد یه کم بعد گفتی که خواهرش مجرده

چرا؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آره آره مطمئنم طلاهامو بدم به سرنوشت پول های قبلی دچار میشه،النگویی ک دستمه مادرم خودش تک و تنها بدو ...

مطمئن باش رفته قمارش کرده به باد داده این مرد شیرتو میکشه هیچی ازت نمیزاره هیچ وقت هم قانع نمیشه و همیشه هم قراره طلب کار باشه دیگم حرفاتو به شوخی نگو جدی باش بگو تو چیکار برا این زندگی کردی جز این که سرمایه هامون به باد بدی 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

شوهرت نخاله ترین و اشغال ترین و پررو ترین کثافت ترین مردیه که تو زندگیم دیدم

دلت خوشه شوهر کردی

پای یه بچه ی بیگناه رو باز کردی به این دنیا با یه بابای بی مسئولیت روانی

تویی که درینحد روی شوهرت نفوذ نداری که بفهمی با پولاش چیکار کرده واسه چی حامله شدی اخه خودتو با یه بچه اسیر کنی

هزااار رحمت به شوهری که خیانت میکنه صد رحمت به مردی که فقط دست بزن داره 

این نخاله ی سیب زمینی گدا صفت پرتوقع وحشی اصلا مرد نیس

با این یا روانی میشی یا طلاق میگیری ازین دوحالت خارج نیست

تا حالا ندیده بودم یه مرد چشش به دست زن خونه دارش باشه بعدم طلبکارش باشه

اعصابمو خیلی خورد کردی با این تاپیکت

اشغال ترین مردی که توی سایت تاحالا دیدم شوهر توعه

تازه الان آدم بده برای اون من شدمیک لحضه میادخونه منتظر فرصته ک بگه النگوتو بده یا پول بده،میزنم زیر ...

هعی خدا نه واقعا کسایی دیگم مثل من توی این دنیا وجود دارن.من چندوقته دست چپم درد عصبی میکنه کم کم مغزمم گرفته و یهو بیقرار و پراز خشم میشم انقد که تو این زندگی مچاله شدم.مواظب خودت و عمرت باش که خدای نکرده به درد من دچار نشی