2777
2789
عنوان

امشب احتمالا به پسره میگم بهش علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 116 پست
میشه بگید چیکار کردید؟ اینطوری پشیمون شم بهتره تا مثل الان سردرگم باشم

ی بار اومد خونه امون خیلی باهاش خوب رفتار کردم با عشوه نگاش میکردم تفففف 

الکی گفتم گوشیم گم شده میشه میس کال بندازی رو گوشیم انداخت و هی گفتم ن نیستش و ... تا فرداش پیام داد رو گوشیم پرسید موبایلت پیداش شد؟ ی ساعت بعدش با کلی محبت و داستان بهش جواب دادم عه عه چ عنی بود

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاش اونم دوستم داشت ، اما نمیدونم حسش چیه رفتاراش خبلی ضد و نقیض

نکن، تو جای دختر منی، ۱۳ سال درسی و کاری تو محیط دختر پسرا (دانشگاه) بودم، تو توی ذهنت بزرگش کردی اون یه شخص معمولیه، اینو بدون پسرا از دختری که خودش جلو بیاد معمولا خوششون نمیاد و فقط به فکر رابطه خلاف شرع می افتن، من که یک مرد هستم بهت گفتم امیدوارم گوش شنوا داشته باشی و خودت رو بی ارزش نکنی، بشین درست رو بخون دختر تا پیشرفت کنی، نمیدونم چرا اکثر هم سن و سال‌های تو راحت میرین پیشنهاد میدین و آخرشم ضربه روحی شدید میخورین

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
ی بار اومد خونه امون خیلی باهاش خوب رفتار کردم با عشوه نگاش میکردم تفففف الکی گفتم گوشیم گم شده میشه ...

وای نه اینطوری اگه برم بهش بگم سنگین ترم سریع میفهمه یه چیزیم هست

بزار برا بعد کنکورتاگه میخای پشیمون نشی

همین الانش از درس خوندن افتادم ...

یعنی منی که میخواستم رتبه شم هیچی نمیخونم صرفا کتاب بازه

دیشب تا دم دمای صبح گریه کردم...

میدونم ولی چیکار کنم

نکن

ببین پسرا خودشون خیلی پررون

اینکه بهش بگی هوا ورش میداره

۱۸ سالته تحت تاثیر هورموناتی 

کنکورت رو بده بعد به فکر این چیزا باش وقت زیاده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
نکنببین پسرا خودشون خیلی پرروناینکه بهش بگی هوا ورش میداره۱۸ سالته تحت تاثیر هورموناتی کنکورت رو بده ...

احساس بدبختی دارم چرا به این روز افتادم نمیدونم

میدونم ولی چیکار کنم

شماره شو عکسشو چتاشو و هرچیزی که ازش داری پاک کن

هرچیزی که باعث میشه یادش بیوفتی بنداز دور

بشین سر درست

خودتو بدبخت نکن

یه درصد فک کن قبول نشی این تحفه ام نخوادتت

خانواده ات روانیت میکنن از بس که میگن فلانی قبول شد تو نشدی

کلللل فامیل بسیج میشن و این سوال مسخره رو میپرسن که قبول شدی؟ چرا قبول نشدی؟ چرا درس نخوندی؟