2777
2789
عنوان

امشب احتمالا به پسره میگم بهش علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 116 پست

اون فوق العاده نیس

تو داری بی عیب و نقص و فوق العاده میبینیش

درصورتیکه اون یه گوزو عین بقیه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
شاید بعدا بره به همه بگه ک بهش گفتی علاقه داری عزیزم تو ی دختری نباید این کارو بکنی

همچین شخصیتی نداره اما خب نمیخوامم دیدش نسبت بهم عوض شه صرفا میترسم بره و از دستش بدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بدترین اشتباه اینه که بخاطر دلت ازت سواستفاده بشه، بخاطر سنت اینطوری فکر میکنی، به هیچ وجه این کار رو نکن آینده ات رو با دست خودت تباه میکنی، میری تو رابطه و بعدا هم پشیمان میشی و اونجاست که میگن پشیمانی سودی نداره، این یه حس بخاطر شور و شعف جوانیه و معمولا ختم به خیر نمیشه.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
اون چن سالشهمعمولا اول دختر بره بگه جواب نه میشنوهبعدشم این حسا زودگذره یه مدت خماریشو بکشی از سرت م ...

۲۱ کاش اینطوری بود اما من چندسالی هست این حسو دارم فقط یهو فوران میکنه نمیدونم چیکارش کنم

دوران دبیرستان منم مثل خودت بودم دوران هیجانات و احساسات زودگذره اگه این کارو کردی سن ۲۰ به بعد پشیم ...

من تا حالا با هیچ پسری از این لحاظ کاری نداشتم از وقتی یادمه این شخصو ته قلبم دوست داشتم

۲۱ کاش اینطوری بود اما من چندسالی هست این حسو دارم فقط یهو فوران میکنه نمیدونم چیکارش کنم

نمیدونم یا سعی کن کاری کنی اون بیاد پیشنهاد بده یا بیخیال شی

چون بیشتر پیشنهادایی ک از سمت دختر میشه رد میشه بعدا حالت بدتر میشه

منم ی بار ب کسی علاقه مند شدم فکر کردم بهترینه 

دون پاشیدم تا اومدم سمتم بعدش فهمیدم چ غلطی کردم یا خدا

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
بدترین اشتباه اینه که بخاطر دلت ازت سواستفاده بشه، بخاطر سنت اینطوری فکر میکنی، به هیچ وجه این کار ر ...

کاش اونم دوستم داشت ، اما نمیدونم حسش چیه رفتاراش خبلی ضد و نقیض

منم ی بار ب کسی علاقه مند شدم فکر کردم بهترینه دون پاشیدم تا اومدم سمتم بعدش فهمیدم چ غلطی کردم یا خ ...

میشه بگید چیکار کردید؟ اینطوری پشیمون شم بهتره تا مثل الان سردرگم باشم