2777
2789
عنوان

امشب احتمالا به پسره میگم بهش علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 116 پست

منم این روزها رو تجربه کردم

از فکر یکی دیوونه میشدم ولی الان که نزدیک ۳۰ سالمه حتی اسمشونو هم یادم نمیاد

این حسا زود گذره بخاطر هورمون های اون سنه

ولی اینو بدون خدا بهترین ادمشو برا تو کنار گذاشته

اگه قسمتت باشه نمیتونه مال کس دیگه ای بشه

من تو همون دوران جوانی حتی عاشق افراد فامیل هم میشدم😂اما حداقل عقل داشتم تو فامیل دوستی ای ایجاد نکنم

اگه این فردی که میگی تو فامیله و ممکنه سالها باهاش چشم تو چشم شی بیخیال شو و فکرتو ببر سمت دیگه

بعد ها تو دانشگاه بین دوست ها عاشق یکی دیگه شدم این بار من بهش پیام دادم به عنوان دروغ ۱۳ گفتم خوشم میاد ازش که اگه گفت نه بگم دروغ ۱۳ بود و دیدم اونم خوشش میاد

سرتو درد نیازم، کسی که دیدم خیلی خفن بود از دور ۱ ماه بعد خودم باهاش تموم کردم 

اما در مورد تو چون دبیرستانی هستی ترجیحا صبر کن

چون این ابراز دوست داشتن هر نتیجه ای داشته باشه تو ایندت و تحصیلاتت تاثیر میذاره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همین؟

اره همینو بری فک کنم بفهمه حالا میخوای از دوستات بپرس که چجوری بهش نخ بدی من خودمم زیاد بلد نیستم 😂

پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.

مهتا خانم الان، این سن اوووج خامی و احساسات زودگذر هست

تحمل کن تا بگذره 

بعدش خودت از لحاظ فکری خیییلی تغییر میکنی

چند سال دیگه تازه متوجه میشی که چی میخوای و توقعت از آینده ت چیه... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
نمیدونم چون شخضیت رکی داره اگه نداشته باشه حسی بهم همون لحظه میگه

یعنی میگم خودتو هم برای جواب نه اش آماده کن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
طوری نیس اقتضای سن اتهولی باید کنترلش کنی، مجبوریچون تجربه مشابهه تورو داشتم دارم میگممال من ۶ ماه ط ...

من یه بار تصمیم گرفتم محض فراموش کردن این به یه شخصی نزدیک شم ، اینی که میگمو از بچگی میشناختم و دوستم بود و یکی دوسال ازم بزرگتر بود 

هر جا که میدیدمش اینطوری بودم که اگه اون بود چطوری بود ...

یعنی مشکل اینجاس که فکر میکنم ممکنه ازدواج کنم هم اینطوری باشه و اون دیگه فاجعه اس کلا کسی چشممو نمیگیره

ببین نکن ، ما هممون حس تورو داشتیم ب یه نفر و فکر میکردیم بقیه مارو نمیفهمن و زود گذر نیست

بذار بری دانشگاه با ادمای جدید اشنا شی تازه ب حرف ما میرسی

من خیلی از پسرداییم خوشم میومد راهنمایی دبیرستان بعد دانشگاه ازم خواستگاری کرد رد کردم ولی من فقط اون تایم میخواستمش ک نوجوون بودم

بعدم اون ۲۰ سالشه فعلا از دستش نمیدی خیلی زوده براش

عزیزم چون هنوز بی تجربه ای و 4تا آدم حسابی و موجه تو سن مناسب ندیدی، حس میکنی اینو دوسش داری و تکرار ...

حیف خیلی درست حسابیه اصلا مثل همسن و سالاش نیست بدبختانه که اگه مثل اونا بود محال بود چشمم بگیرتش

من یه بار تصمیم گرفتم محض فراموش کردن این به یه شخصی نزدیک شم ، اینی که میگمو از بچگی میشناختم و دوس ...

نباید مستقیم بهش بگی

میتونی بیشتر خودت بهش نزدیک. کنی یا کارایی بکنی ک به چشمش بیاد منظورم هر کاری نیست

اگه بخواد مبگه 

وفتی نمیگه یعنی نمیخواد یعنی به چشمش نمیای 

بعد پسرا دوست دارن بدست بیارن

دوست ندارن یه دختر خیلی راحت بهشون پیشنهاد بده اون دخترو دیگه. نمیخوان 

منم این روزها رو تجربه کردماز فکر یکی دیوونه میشدم ولی الان که نزدیک ۳۰ سالمه حتی اسمشونو هم یادم نم ...

مال من یه نفره دیگه از بحث اسم یاد اومدن گذشته 

تو روزایی که باید واسه زندگیم تلاش کنم سر و کله اش پیدا شده ...

حیف خیلی درست حسابیه اصلا مثل همسن و سالاش نیست بدبختانه که اگه مثل اونا بود محال بود چشمم بگیرتش

چی بگم بهت آخهههه؟! 🙁

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
مهتا خانم الان، این سن اوووج خامی و احساسات زودگذر هستتحمل کن تا بگذره بعدش خودت از لحاظ فکری خیییلی ...

ممنون از راهنماییتون  ولی زود گذر نیست منتظرم بگذره چند سالی میشه ولی مثل اینه قرار نیست تموم شه