2777
2789
من شیرینی و شوری خیلی دوستدارم،شکمم گاهی کوره اتیشا گاهی یکم خنک میشه،شبا خیلی خیلی تنگی نفس دارم،شک ...

من دقیقا علائم شمارو دارم دخملیه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حدسام درست نیست وگرنه میگفتم بهتمنم ۱۱هفته ام بگید چیه بچم؟

یدفه حس کردم پسره

اگه درست بود خبر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر شیرینی. ولی ترشی هم بخاطر تهوعم میخورم زیادالان از بوی غذای پخته بدم میاد.هرچی میخواد باشه

من اوایل تا سه ماهگی چیزهای ترش حالم و خوب می‌کرد مثل دوغ مثل آلوچه و..از مرغ متنفر شده بودم و میل زیادی ب آش دوغ و آش رشته داشتم ..بعد سه ماه ورق برگشت و عاشق شیرینی شدم لکه بینی داشتم همه تست های خانگی پسر نشون داد و فقط یکی برام کله پاچه باز کرده بود گف دختره همونم شد😁😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر شیرینی. ولی ترشی هم بخاطر تهوعم میخورم زیادالان از بوی غذای پخته بدم میاد.هرچی میخواد باشه

اگه صورتت بدون تغیر و ورم نکردی پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دقیقا علائم شمارو دارم دخملیه

من سر دخترم ترشی خیلی میخوردم دبه دبه ماشت ترششش شکمم یخ بود ،سر این شیرینی میخورم و شوری ام دوستدارم ،تغییرم نکرده صورتم تازه 6 هفته هستم ،نمبدونم جنسیتش و ولی هر چی باشه سالم باشه

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر دخترم ترشی خیلی میخوردم دبه دبه ماشت ترششش شکمم یخ بود ،سر این شیرینی میخورم و شوری ام دوستدار ...

تهوعت چجوریه؟اگه سر اولی تهوع داشتی سر اینم داری بچه پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حلقه ابن سینارو شما امتحان نکردی؟رو شکمت چجوری حرکت میکنه

بله عزیزم حلقه رو نبض دستم بالا و پایین میرفت و رو نام دایره..جوش شیرین کف کرد برام علامت وی در هردو چشمم هست میل زیاد ب شیرینی دارم و میوه های خنک مثل خیار و هندونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تهوعت چجوریه؟اگه سر اولی تهوع داشتی سر اینم داری بچه پسره

سر دخترم از مرغ بدم میومد تهوع اصلن نداشتم این یکی مرغ و گوشت میبینم دهنم پر اب میشه ،تهوع زیاد ندارم ولی چایی  ک میخوزم یکم حالم بد میشه،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم حلقه رو نبض دستم بالا و پایین میرفت و رو نام دایره..جوش شیرین کف کرد برام علامت وی در هردو ...

من رو نافم خطی میره ،یعنی چیه؟خدا کنه سالم باشه من اینو ناخواسته باردار شدم،من جوش شیرین حباب درست شد،ب جوش شیرین اعتقادی ندارم،ب حلقا ابن سینا خیلی اعتقاد دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر دخترم از مرغ بدم میومد تهوع اصلن نداشتم این یکی مرغ و گوشت میبینم دهنم پر اب میشه ،تهوع زیاد ندار ...

این حالت تهوع و حال بدی تنها چیزیه که بهش ایمان دارم

اطرافیانم هرکی حالتاش یکی بود سر دوتا بچه جنسیت متفاوت بوده ولی اگه جنسیت یکی باشه چون بدن عادت داره ب اون جنسیت تهوع فروکش میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من رو نافم خطی میره ،یعنی چیه؟خدا کنه سالم باشه من اینو ناخواسته باردار شدم،من جوش شیرین حباب درست ش ...

برا من دایره رفت دختره

برا شما فکر میکنم پسره

الهی بحق علی اصغر حسین اول سالم دوم سالم سوم سالم بعد خدا بهت یه پسر سالم و تپل ببخشه هردو میوه رو داشته باشی‌‌‌...گلم از ته دلم دعات کردم یادت نره جنسیت مشخص شد تگ کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این حالت تهوع و حال بدی تنها چیزیه که بهش ایمان دارماطرافیانم هرکی حالتاش یکی بود سر دوتا بچه جنسیت ...

پس نینی منم حتمن دختره🥰😍اخه منم دیدم ک تهوع  و حالتا یکی بوده جنسیتا متفاوت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من دایره رفت دخترهبرا شما فکر میکنم پسرهالهی بحق علی اصغر حسین اول سالم دوم سالم سوم سالم بعد خد ...

الاهی قربونت عزیزم ممنونم خوشگلم ایشالله ب سلامتی زایمان کنی و خوش قدم باشه دختر خوشگلت،برا منم دعا کن خدا بهم ی نینی سالم بدا و اگه ب صلاحمه پسر بده،برا من خطی میره خدا کنه درست باشه، سر

1
5
10
15
20
25
30
35
40