2777
2789

شوهرم پولش رو میریزه حسابش،،، 

درس یاد شوهرم میده،،،، 

میگه هرچی داره از دولتی سر تو داره وگرنه نمیزاشتی بره سرکار،،،، 

شوهرم خیانت کرد برد خوابوندش خونه اش،،، 

شوهرم عید یه دعوای بزرگ راه انداخت که باید بیلی خونه اش 

بگید چیکار کنم از دستش!؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بروخونه اش باادمای گرگ رودرونمیشه جنگید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

هیچ کاری از دستت برنمیاد متاسفانه 

امضام

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید

دایی شوهر ؟؟؟

قلق شوهرت باید دستت بیاد ، دایی شوهر کیلو چنده ؟

من مادر شوهر و برادر شوهر و .. زندگیم جهنم کرده بودن با دخالت و اذیت و آزار..

چند سال تحمل کردم و .. الان ۳ ساله شوهرم با همشون قط رابطه کامله.. جرات ندارن حرف بهم بزن

خاله اش پیام داده بود بهش برو پیش مامانت هر جی باشه مامانته زنت دخالت میکنه حتما و .. از این حرفا

شوهرم گفت حد خودتو بدون حق نداری اسم زن منو بیاری بعد ام بلاکش کرد😂 قلق شوهرت رو بگیر دستت فقط همین 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
میشه بگی چجوری

صبر کردم .. رو مخش نرفتم ..

گوشزد میکردم کارهای بد مامان و داداشش رو اما رو مخش نمی‌رفتم ..

گشتم کاراشون رو برای شوهرم رو کردم به جای اینکه رو اعصاب شوهرم باشم ..

مثلا شوهرم یه دسته چک داشت دسته مامانش من همیشه مشکوک بودم چی شده دسته چکه .. مامانش میگفت قائم کردم و .. دم دست نیست و ..

خلاصه آشنا پیدا کردم استعلام کردم دیدم به به داداشه و مامانه همه رو جعل کردن و خرج کردن .. به همسرم گفتم و ..

خیلی کارا یواشکی میکردن ولی همسرم باور نداشت من با مدرک فقط بهش ثابت کردم . 

از طرفی خودم و خانوادم بهش محبت میکردیم و احترام میذاشتیم در مقابل محبت نمی‌دید از خانوادش ..

خودش دیگه فهمید دنیا دست کیه .. 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
دایی شوهر ؟؟؟قلق شوهرت باید دستت بیاد ، دایی شوهر کیلو چنده ؟من مادر شوهر و برادر شوهر و .. زندگیم ج ...

شوهرت ادمه 

من ده ساله رندگی میکنم از شوهرم قطع امید کردم 

هر کاری بگی کردم نشد که ن‌شد 

شوهرت ادمه من ده ساله رندگی میکنم از شوهرم قطع امید کردم هر کاری بگی کردم نشد که ن‌شد

ببین باورت نمیشه اگه برات تعریف کنم شوهرم چه کارایی می‌کرد ..

یه بحث کوچیک میکردیم به مامانش میگفت مامانش میگفت قهر کن بیا !! ده روز ده روز قهر می‌کرد میرفت خونه مامانش !

هر چی مامانش میگفت همون بود اصلا من جرات نداشتم حرف بزنم ..

بچم دنیا آمده بود منو با شوهرم دعوا داد شوهرم منو ول کرد رفت ! بچم تو بیمارستان بود ..

مامانش زد تو گوش من شوهرم هیچی نگفت هیچییییییی !

الان فامیلاشون میگن اصلا باورمون نمیشه این همون آدمه قبلیه به قدری بچه ننه بوده همه تو شک هستن چجوری اینقدر تغییر کرده .

محضر نداره 😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید