2777
2789
عنوان

یکم میشه از ازدواج های خوب بگید ترسم بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست
خدا رو شکر پایدار باشن ان شااللهچقدر خوبه که آدم بفهمه میتونه مردی رو کنار خودش داشته باشه که همیشه ...

الان کل اینستا و سایتا پر شده مرد کامل نیست دختر هم تا یه کیس میاد یه ذره خوبه میگه وای بهتر این نمیشه میره . 

درصورتی که ما هم مرد کامل داریم هم زن کامل . 

خودمون باید سعی کنیم کامل باشیم مرد هم کامل باشه. نه اینکه پولدار باشه بد اخلاق سریع ازدواج کنیم یا خوش اخلاق باشه و گدا بدبخت سریع ازدواج کنیم...

سلاممن میدونم همه آدما یه سری تروماها و زخم ها درونشون دارن مثل خود منمن فکر میکنم ازدواچ یعنی یه فر ...

ازدواج یعنی از خود گذشتن

پسر از خواسته خودش گذشت کنه به خاطر خانمش و دختر از خودش گذشت کنه به خاطر شوهرش

از طرفی باید با پسری شوهر کنی و پسر با دختری ازدواج کنه توان قدرت و مدیریت این داشته باشند که در عین حال که اولویت دختر.  و پسر بعد لززدوپج زن و شوهرشون باشه نه پدر مادرش و و دهن بین نباشه سوسول مامانی نباشن  در عین حال ادب احترام خانواده ها و نگه دارن.

اگر خانوادش نمیزاشت با تو ازدواج کنه

یعنی پسر توان مقابله با خانوادش نداشت یا بلد نبود سوسول بود یا مستقل نبود و اگر جلو‌اونا وایمیستاد همه چیزی از ش میگرفتن

پسر یا دختر اصلا فرشته اگر نتونه از خودش از استقلال مالی عاطفی شخصیتی خودش حمایت کنه و د۷ن بین باشه حتی بعد ازدواج به خاطر حرف خانوادش زنشو اذیت می‌کنه.

پس اگر آقا پسر توان این نداشت بگه عشقمه دوسش دارم و انتخابت اینه  پس به دردت نمیخوره.

خودت اذیت نکن.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج یعنی از خود گذشتنپسر از خواسته خودش گذشت کنه به خاطر خانمش و دختر از خودش گذشت کنه به خاطر شو ...

گل گفتید

چقدر به شنیدنش احتیاج داشتم

بله خودمم کم کم به این نتیجه رسیدم که این رابطه محکوم به شکست بود

ازدواج خوب ساختنیه، اصلا چیزی نیست که بیرون دنبالش بگردی

ازدواج خوب ساختنیه قبول دارم

ولی آدم خوب پیدا کردنیه

نمیشه آدما رو تغییر داد و به امید تغییرشون نشست باید از اول خوب پیدا کرد و باهاش خوب ساخت

ازدواج خوب ساختنیه قبول دارمولی آدم خوب پیدا کردنیهنمیشه آدما رو تغییر داد و به امید تغییرشون نشست ب ...

آدم خوب؟ هر کس ضعف هایی داره، حالا نمیگم آدم بره یکی که کلا صفر هست رو انتخاب بکنه لااقل طرف باید یا تحصیلات یا شغل یا بالاخره حرفی برای گفتن داشته باشه، اما همون که اخلاقش میگن خوبه هم یه جاهایی ضعف داره قطعا، البته آدمایی رو هم دیدم که از یه آدم زیر صفر هم خونه و زندگی خوب ساختن، اما توصیه نمی کنم، به هر حال آدم خوب زیاد کلمه ای نیست که بشه با این توصیف به یه تعریف مشترک رسید، بستگی داره خوب از نظر کی و از چه نظر، که برای همه متفاوته، ضمن اینکه هر خوب هم بالاخره ضعف هایی میتونه داشته باشه

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

گل گفتیدچقدر به شنیدنش احتیاج داشتمبله خودمم کم کم به این نتیجه رسیدم که این رابطه محکوم به شکست بود

خواهش میکنم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم