2777
2789

مثلا یه ایده ای به سرم میزنه که میشه یه پولی ازش در آورد فورا هنوز اون هیجان تو سرمه اما انگارررر تو ذهنم یه کسی میاد میگه ولشون کن اینا و دنیا اصلا ارزش هیچ تلاش کردنی نداره فقط به آخرت فکر کن

نمیدونم درسته یا نه بهش گوش بدم یا ندم

یا اینکه بخوام یه درسی بخونم میگم خب که چی چرا باید وقتمو هدر درس کنم که چی بعدش چی قراره بشه فقط وقت که باید جور دیگه زندگی میکردم و حروم درس کنم

این متن پایین نظر خودمه و نظر هر کسی واس من محترم ولی قابل قبول احتمالا نباشه 

#‍ دنیا متاعی بیش نیس این جمله تو قرآن ذکر شده و واقعا همه اون چیزایی که درگیرشیم ماتریکس درس به هیچ درد من و تو نمیخوره و فقط تو رو سرگرم میکنه

امروز عین دیروز فردا خود امروزه خب تا کی؟؟؟؟

اون دلیل خلقت انسان درس و پول و کار کردن تو دنیاست؟؟؟؟؟؟

نه مطمئنم الانم که اینو میگن هستن کسایی که مخالفت میکنن چون موقعی که به دنیا اومدن زندگیشون همینطوری بوده و غیر اینو نمیتونن تصور کنن و باهاش مخالفت میکنن

من نمیدونم چه جوری باید زندگی کرد ولی میدونم این اون جوری که باید نیس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطرافیان منم اینحوری هستن 

خب که چی آخرش میخایی کهنه بشوری درس واسه چیته 

خب که چی رفتی کار کردی شوهرت پررو میشه 

خب که چی 

خب که چی

.......

ولی یه نفر از اعضای فامیل اهمیت نداد درس خوند کار کرد الان موفق ترین زن فامیله 

۳۰ سالش نشده خونه تو بالاشهر تهران داره ماشینش هایما هست مجردم هست مسافرتش هم همشون خارجی هست دختر و پسر جمع میشن میرن مسافرت 

ماهی یبار هم سفرهای داخلی داره خدایی اون زندگی میکنه ما دقیقا چه غلطی میکنیم 

اینجا بالای ۱۸ سال رو ترشیده میدونن در واقع منی که نشستم خونه بچه داری میکنم ترشیدم نه اون که نصف عمرش تو خوشگذرونیه 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

تو امضاتون بزنید آقا هستید 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

پول نباشه چجوری زندگی کنیم ؟؟؟ 

بعنوان یه مرد باید ته جیبت پول باشه که زندگی رو بچرخونی 

حالا به درس علاقه نداری باید یه هنر یاد بگیری کار کنی 

همسر من تحصیلات نداره با هنرش درآمد داره 

بیشتر ببینید