2777
2789
عنوان

شوهرم گفت میز تلویزیون بخر پولشو میدم ولی حالا به روی خودش نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 22 پست

عزیزم در حد توانت جهاز بخر اگه حرف زیادی زدن بگو خونه میخریدید منم جهاز کاملتر میاوردم..خونه اجاره ای فقط با لوازم ضروری میرن...فعلا قضیه میز تلویزیون رو به روش نیار ببین بعدا خودش میگه یا نه...اگه دوباره گیر داد به جهازت اونوقت تو هم اینو بگو که حتی سهم خودشو نخریده...پول هم اگه کم آوردی به همون اندازه که خرج میز کردی از بقیه لوازم کسر کن و نخر

عزيزم تعارف نكن حتما بگو بهش، اما شايد دم عيد باشه دستش خالي باشه 

بعد از تعطيلات ببين وضع ماليش چطوره 

بهش بگو ميخوام خريد كنم فلان چي رو ، بابام نميدونه پول اون ميز تي وي رو من دادم فكر ميكنه تو دادي، بزن به كارتم تا برم بقيه وسائل و بخرم و پدرم متوجه نشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد زشته این حرف و صحبتها بین زن شوهر

زشت نیست وقتی ک ایشون و پدرش باید جهیزیه رو بخرن و اگر چیزیش ‌تو این گرونی کم باشه خانواده پسر بعدا طعنه و تیکه بار عروس میکنن

اصلا زشت نیست ولی طرف مقابل باید خودش درک داشته باشه ک پدر دختر کلی هزینه رو دوششه الان و چیزیو ک وظیفه خودشه بخره رو گردن خانواده خانومش نندازه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
زشت نیست وقتی ک ایشون و پدرش باید جهیزیه رو بخرن و اگر چیزیش ‌تو این گرونی کم باشه خانواده پسر بعدا ...

ازین صحبتا تو زندگی بدم میاد. پول من خونه تو وام من وسایل تو. اگه پس فردا شوهر همین خانوم موقع پول خرج کردن هم بگه این حقوق منه این پوله منه چقد بد میشه. من که خیلی بدم میاد. چون زندگی ینی همه چی مشترکه و مال همدیگس

ازین صحبتا تو زندگی بدم میاد. پول من خونه تو وام من وسایل تو. اگه پس فردا شوهر همین خانوم موقع پول خ ...

باید ب جنبه طرف مقابلتم نگاه کنی

من شوهر ایشونو نمیشناسم اما بعضی از اقایون کلا شخصیت سواستفاده گری دارن

خودِ من دوسال اول ازدواج شوهرم اینقد پررو شده بود ک ۸۰ درصد خرج زندگی رو انداخته بود رو دوشم 

منم سکوت مبکردم چون ب حرف شما اعتقاد داشتم

ولی دیدم نمیشه دارم دیوونه میشم

جامون عوض شده بود انگار 

اروم اروم پولمو از زندگی کشیدم بیرون و بهش رسوندم وظیفه ای ندارم ک پولمو خرج کنم و اون مردِ و وظایفشو باید انجام بده

الان ۳ سال و نیم میگذره از ازدواجمون

حقوق من مال خودمه و هروقت خودم دوس داشته باشم برا خونه خرید میکنم یا چیزی میخرم برا خودش

یا تو خرید وسایل خونه ک رقم بالایی دارن منم کمکش میکنم

برای خرج خونه ی کارت گذاشته و از اون خرج میکنم

ی مقداریم ب خودم میده فقط برای خرج خودم

الان همه چیز سرجای خودشه

اینجوری بهتره

هرکسی ظرفیت نداره

الان چیزی بخرم ب چشمش میاد و تشکر میکنه ولی قبلنا اینجور نبود

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
باید ب جنبه طرف مقابلتم نگاه کنیمن شوهر ایشونو نمیشناسم اما بعضی از اقایون کلا شخصیت سواستفاده گری د ...

من نگفتم ساده باشیم. ولی اینکه من دقیقا این وسیله رو خریدم و شمای شوهر باید عین مبلغ رو به حسابم واریز کنی صورت جالبی نداره. خانم خونه اگر زرنگ باشن در قبال اون وسیله سکوت میکنن ولی جای دیگه وسیله دیگه از شوهر میخوان حساب کنن. البته شاید شوهر این خانوم هم پول میز رو حساب کنن یه هفته خیلی زوده برای قضاوت