2777
2789

بچه ها رفتم برای خرید جهاز

میز تی وی با داماده، ولی بهم گفت تو با سلیقه ی خودت بخر بعد بگو بزنم به کارتت

من یک هفتس خریدم

هنوز نزده پولشو

بهش گفتی چقدر شد؟ 

یه روز که اومد خونتون میز رو نشونش بده بگو اینه که گفتی بخرم پولشو میزنی n تومن شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم توی خرید جهاز منم باید بهذفمر بابای بنده خدام باشم یا نهوقتی اونا میگن فلان چیزو بخر پسباید شع ...

خدا به پدرت سلامتی بده و رزق فراوان ولی به نظرم خیلی زشته شما قراره باهم زن و شوهر بشید اینهمه جهاز دیگه میز تلویزیون چه اشکالی داره درسته آدم ناراحت میشه ولی دیگه شده بهش نگو ولی اگه بعد این گفت که تو بخر بگو من پول ندارم 

عزیزم توی خرید جهاز منم باید بهذفمر بابای بنده خدام باشم یا نهوقتی اونا میگن فلان چیزو بخر پسباید شع ...

عزیزم نگفتم شما مقصریا. ولی در کل این صحبتها و بحثا اصلا قشنگ نیست بین زن و شوهر

شاید یادش رفته یا فعلا دستش خالیه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید