2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 112 پست
راست میگه ! 😅 اگه‌خوشت میاد چرا الان عمل نمی کنی؟حاضر نیست پول بده بابت این مسئله دیگه!ولی خب اگر ا ...

من بینیم خوبه چون حس کردم خسیس اینو گفتم بهش 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
چیو بیراه نگفته من بینیم مشکل نداره فقط داشتم امتحانش میکردم چون حس کردم زورش میاد واسه زنش خرجی بکن ...

نسنجیده رفتار کردی عزیز 

ایشون فقط ی سوال پرسیدن جواب شما ب این سوال چی بود؟

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود بهش گفتی.یه کم صبر میکردی

دلیل داشت عزیزم ایشون قبلا ازدواج کرده همسرش میگفته خسیس بودن گفته بود ارزوم بود عمل بینی کنم اجازه نمیداد به خواسته هام بی توجه بود

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

اصلا گفتن نداره این چیزا

از همون اول خودش ادم بدون اعتمادبنفس نشون بده.حتی بد خونواده تو که البته ندارن هیج بدی هیچوقت پیش خواستگار یا دراینده شوهرت نگو.

خیلی هم خوبی ب عمل نیاز نداری. بایداین و ب ادم ها بفهمونی.و اینکه واقعا جمله جالبی نگفته.بریم سراغ کیس و گزینه ی بعدی. 

من بینیم خوبه چون حس کردم خسیس اینو گفتم بهش

آها

خب این به نظرم سوژه خوبی نیست. واقعا اگر بینیت خوب ه و بخوای عمل کنی ، هر کسی ممکنه به نظرش پول حرم کنی بیاد. 

یه چیز واجب رو‌ بگو. یه چیزی که مثلا زندگی رو راحت تر کنه یا بدون اون زندگی سخت باشه ... 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
نسنجیده رفتار کردی عزیز ایشون فقط ی سوال پرسیدن جواب شما ب این سوال چی بود؟

چرانسنجیده

بیشتر ببینید
رد کن نه به خاطر پول عمل بینی. به خاطر کرامتی که این مرد حاضر نیست برای همسرش قائل بشه. بر فرض شما ب ...

جراحی اورژانسی با زیبایی فرق داره کاملا اصلا سلامتی داستانش متفاوته

این کاربر هم از زندگیه قبلی آقا میدونسته و دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف اون شخص 

آهاخب این به نظرم سوژه خوبی نیست. واقعا اگر بینیت خوب ه و بخوای عمل کنی ، هر کسی ممکنه به نظرش پول ح ...

عزیزم علت داشت این حرفم

بیشتر ببینید
دلیل داشت عزیزم ایشون قبلا ازدواج کرده همسرش میگفته خسیس بودن گفته بود ارزوم بود عمل بینی کنم اجازه ...

خب این رو قطعا فهمیده از همسر قبلی ش پرسیدی! 😂

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
چیو بیراه نگفته من بینیم مشکل نداره فقط داشتم امتحانش میکردم چون حس کردم زورش میاد واسه زنش خرجی بکن ...

دکمشو بزن اسی 

دیگه زیادی مملکت داره به مردا رو میده روز به روز پرو تر میشن

سکه هم از۱۱۴ تا قراره ۱۴تا بشه

جراحی اورژانسی قطعا فرق می کنه!

تجربه ثابت کرده اینجور آدما به خاطر جراحی اورژانسی هم دقیقا همین طرز برخورد رو دارن. 

پول قراره صرف آسایش و رفاه خانواده بشه. حالا چه با عمل بینی چه با جراحی ضروری. 

اگر دیدگاه کسی غیر از این باشه فقط تحمیل رنج به خانواده اشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش