2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عصبیم همش استرس دارم

اروم باش زندگیتو بخاطر کار هیچ کس خراب نکن لرزش نداره بدی دیدی دیگ خوبی نکن حداقلش کمتر کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
راستش حال روحیم بده همش استرس دارم همش احساس خاری دارم جلو شوهرم خار شدم خانواده کوچیکم کردن

میدونی حال روانیت خیلی مهمه ، اینجوری اگرم بهت توهین کنن ناراحت نمیشی

خودت خودتو دوس داشته باش ، تفریحاتی داشته باش ک لذت ببری ، لازمم نیس حتما زیاد خرج کنی 

شاغل هستی؟ 

عصبیم همش استرس دارم

منم همینجوریم ....دائم الاسترس 

همه بهم فقط استرس میدن..

تمام اطرافیانم...

.ولی با خودکشی همه چی بدتر میشه ..

چاره ای نیست باید تحمل‌تو ببری بالا 

از امام زمان کمک بخواه.کمکت میکنه 

به همه خوبی میکنم ولی مردم انقدر سوعه استفاده گر هستن که محبت منو یادشون میره

محبت رو برای خدا نکنی ، ب همونا واگذار میشی و اونام باهات اینجور میکنن

ی کار خوبی میکنی بگو‌خدایا چون تو بهم خوبی کردی میکنم این کارو . و خیالت نباشه و منتظر جبران اون ادم نباش

چون شاید خدا بخواد کارمای اون کار خوبتو از طریق ی دست دیگه بهت برسونه 

بعضیا نمک نشناسن دیگ چ میشه کرد؟ 

عصبیم همش استرس دارم

الانم میبینی بعضیا بهت میگن برو سراغ امام زمان و خدا و ...

درست میگن معنویت خیلی ادمو کمک میکنه ادمایی ک اعتقاد قوی تر دارن سلامت روانی بیشتری دارن طبق تحقیقات 

معنویاتت رو بیشتر کن و ول کن این مردمو ک نمی‌ارزن 

ادم دلش با عشق و محبت خدا راضی میشه ، با دیدن توجهش و نعمتهاش

موفق باشی 💙