2777
2789
عنوان

بحث و یه دعوای کوچولو با بابام

292 بازدید | 29 پست

سلام نماز روزتون قبول

دو روز پیش رفتم خونه بابام اینا بعد من اکثر موقع ها که میرم غذای سهمیه شرکتی که شوهرم کار میکنه واسه بابام اینا میبرم و اونا هم خیلی تشکر میکنن بابتش

اون روز چیزی نبردم یه کم اش و حلیم واسه افطار گرفتم سرراهم

بابام اومد با شوخی و خنده گفت امروز چی اوردی(البته چندبار این حرفو قبلا گفته بود که من خیلی خوشم نمیومد)یه کم تند شدم گفتم مگه قراره هرروز من چیزی بیارم این حرفارو نزن کسی غریبه بشنوه فکر درستی نمیکنه بازم با خنده گفت اره باید بیاری و این حرفا منم گفتم نه دیگه همیشه که نیست و نمیارم

دیگه این حرفارو نزن

بعدش موقع برگشت دیدم سرسنگین شده خدافظی کردم سرد ج داد

امروزم یه کاری داشتم رفتم خونشون سرد بود

خودم فکر میکنم کارم درست بوده ولی خب بازم انگار از اینکه سرد شده ناراحتم

مامانم و داداشامم گفتن ولش کن حتی مامانم گفت به شوخی هم کارش زشته بعدا خودم باهاش صحبت میکنم

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا شما خیلی اشتباه کردی

مگه چی گفته بنده خدا از سر ذوق یه چیزی گفته این چه طرز صحبته با پدرت 

حتی اگه بدت هم میومد نباید اینجوری میگفتی ،خیلی زشت صحبت کردی 

ببخشید رک گفتم واقعا ناراحت شدم برا پدرتون 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
مرسی بابت نظرت

خواهش میکنم ، دلم گرفت براش ، بنظرم یه جوری از دلش در بیار گناه داره شاید واقعا منظوری نداشته 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
اتفاقا شما خیلی اشتباه کردیمگه چی گفته بنده خدا از سر ذوق یه چیزی گفته این چه طرز صحبته با پدرت حتی ...

به نظر منم اصلا برخورد جالبی نداشتن🫤🫤

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

اره فک کن چقد دلش شکسته اینجوری گفته 

بیشتر ببینید
خواهش میکنم ، دلم گرفت براش ، بنظرم یه جوری از دلش در بیار گناه داره شاید واقعا منظوری نداشته

می دونی چیه چون چندبارم این حرفو زده بود واقعا بهم برخورد

حس خوبی نگرفتم

انگار عادت کرده به این موضوع

چرا اون با خودش فکر نکرده که این حرف درستی نیست شاید دخترم ناراحت شه؟؟؟

ببین خیلیییی هواشونو دارم واقعا بی چشم داشت

پول میدم به عنوان کادو

لباس میگیرم بابت هدیه

غذا میپزم میبرم

غذای سهمیه رو میبرم و خیلی چیزا

واقعا حس بدی گرفتم از حرفش😪

انگار باید هر دفعه میرم یه‌چیزی دستم باشه😣

می دونی چیه چون چندبارم این حرفو زده بود واقعا بهم برخوردحس خوبی نگرفتمانگار عادت کرده به این موضوعچ ...

درسته جای شما نیستم نمیتونم درست درک کنم ولی من که حس بدی از این نوع رفتارش ندارم ،خب حتما خیلی ذوق داره وقتی چیزی میبری 

بیشتر ببینید
می دونی چیه چون چندبارم این حرفو زده بود واقعا بهم برخوردحس خوبی نگرفتمانگار عادت کرده به این موضوعچ ...

تند رفتی ضایع شده .دلش شکسته ازدلش در بیار تا بلایی سرت نیامده

لایک نکنید .توروخدا 
ببین خیلیییی هواشونو دارم واقعا بی چشم داشتپول میدم به عنوان کادولباس میگیرم بابت هدیهغذا میپزم میبر ...

نمیدونم اما برخوردت خیلی تند بوود، بهترم میتونستی بگی، گناه داشت😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید