2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم

221 بازدید | 35 پست

دوساله عقدم من ارزو دارم یکبار دونفری بریم سفر شده یک ساعت از شهرمون دور بشیم اما همیشه مادرشوهرم هر روز خدا برنامه میچینه برای بیرون رفتن شوهرمم همیشه دنبال اونهاست منم مجبور میکنه باهاشون برم دیگه خسته شدم اگه نرمم خیلی ناراحت میشن باید دلیل قانع کننده بیارم چرا نمیرم.ینی با خودشون نمیگن این دونفر تازه ازدواج کردن بهشون فرصت بدیم دونفره باشن؟خود همسرمم هیچ وقت سمت من نمیاد هر روز سر این قضیه دعواست من دوست دارم دوتایی بریم بیرون اصلا با خانوادش بهم خوش نمیگذره تعطیلات کوفتم میشه شغلمم پر استرس و سخته واقعا به تفریح و سکوت نیاز دارم وقتی هم با اونا میریم بیرون شوهرم منو فراموش میکنه کلا دیگه بریییدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگم جداشو بده؟؟؟من زندگی تورو زندگی کردم الان بعد ۱۰ سال پشیمونم حتی شب عروسیمون ولم کرد رفت پیش خان ...

هنوزم همونجوره؟من هنوز عروسی نکردم اما احساس میکنم منم به همین سرنوشت دچار شم شب عروسی

حالا اگه یبار تنهای برید مطمئن باش یک خودت بهت خوش میگذره ولی شوهرت نه بعد چرا اینقدر عقد کرده میمون ...

خب عزیزم وفتی تلاشی نمیکنه چی کار میتونم بکنم باید یه سقف بالا سرمون باشه

با شوهرم که با اونا میره چه کنم

واستا بره 

تو حرفات رو گفتی 

اگر میخواست انجام میداد 

الان به فکر خودت باش 

و برای تفریح ت خودت برنامه ریزی کن 

برای خودت 

با دوستی 

کتابخونه ای 

پارکی 

خونه فامیلی 

خودت و خانواده ت

درکت میکنم چون دقیقا یه شرایط داریم با این تفاوت که من پذیرفتمش و دعوایی نمیکنم

من نمیتونم از خودم بگذرم

من کاری که دوست ندارم چرا انجام بدم

تصلا درک نمیکنم چجوری اون دلش بیرون رفتن یا خلوت دو نفره نمیخواد

واستا بره تو حرفات رو گفتی اگر میخواست انجام میداد الان به فکر خودت باش و برای تفریح ت خودت برنامه ر ...

بعد جالب اینجاست از نظر خونوادش دختری که تنهایی و با دوستاش این ور اونور بره خرابه.