2777
2789
عنوان

امروز رفتم ساحل به شدتتتتتت کثیف بود🤬پوشک کثیفو انداختن تو ساحل

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 146 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طرف ما جنگل به این فضاحت در میاد

جیگرم آتیش میگرفت وقتی میدیدم عین گاااااو پوست لواشک و پفک و بطری نوشابه هاشونو بعد از کوفت کردن انداختن رو زمین.

یا عین یه وحشی شاخه هارو میشکستن برا کباب خب لامذهب اینهمه چوب رو زمین ریخته ماتحتتو تکون بده پاشو جمع کن خبر مرگت

بعد واسه همین واکنش مون به ما شمالیا فحشم میدن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای من انقدر دوست داشتم این اشغالا رو جمع کنم ولی تنها و پیاده رفته بودم پلاستیک و اینام نداشتم ادم ...

منم خیلی دوست دارم جایی که میرم رو تمیز کنم ولی شوهرم نمیذاره میگه اونا باید شعور داشته باشن نریزن

یا مثلا میگه تو طبیعت هم ول نمیکنی تمیزکاری رو از این حرفا بیشتر عصبی میشم

ولی اگه اکیپی با دوستای طبیعت گرد میرفتم حتما با خودم دستکش و کیسه زباله های زیاد میبردم و تمیز میکردم لذت میبرم از طبیعت تمیز

شمال رامسر

تابستون بود اوج سفر ،ما رفتیم دریا لب ساحل یه پسر بچه با خانواده اش بود پدرش لب ساحل با دست گودال کند بچه داخلش دستشویی کرد بعد با آب دریا شستنش جالبه فاصله تا سرویس بهداشتی ۵ دقیقه هم نبود بعد اون هیچ وقت تایم مسافر دریا نمیرم 

طرف ما جنگل به این فضاحت در میادجیگرم آتیش میگرفت وقتی میدیدم عین گاااااو پوست لواشک و پفک و بطری نو ...

اره واقعا من خودم مسافرم ولی هر جا میرم فقط میخوام فحش بدم به مردم احمق 

از طرفیم خود شهرداریا به شهر اصلا نمیرسن واقعا ناراحت کنندس طبیعت به این قشنگی اینجوری نابود میشه همش فک میکنم تا چند سال دیگه چی از شمال میمونه با این اوضاع 

وای من انقدر دوست داشتم این اشغالا رو جمع کنم ولی تنها و پیاده رفته بودم پلاستیک و اینام نداشتم ادم ...

ما یه بار اینکارو کردیم

منو مامانم و داداشم و همسرم. جای نشستن و تمام اطرافمون رو تمیز کردیم دوتا کیسه بزرگ آشغال شد. گذاشتم کنار درخت تا موقع برگشتن با خودمون ببریم. یه خانواده کمتر از حیوون اومد هر دو تا رو انداخت تو آب😐

البته اینو بگم تابستون بود و احتمال خیلی بالا مسافر نبودن بومی بودن

نفهم بودن تو رگ و خون بعضیاست به محل تولد ربطی نداره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من تو یه تاپیکی گفتم لطفا میاین سفر شمال کشور شهر و استان مارو آلوده نکنید با زباله حداقل جمع کنید نریزید تو طبیعت و خیابون خانومه گفت به شما ربط نداره ینی شعور خودشو رسوند 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نمونه بارزه بی فرهنگی 

اون موتور کوفتی ها واقعا قابل پیگیری نیست؟خیلی خطرناکن با آخرین سرعت تو ساحل میروند آخه چقدر نفهمن اگه بخوره به بچه چی

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست