2777
2789
همسرم رو دوست دارم .. تا ب الان نه قصد جدایی و نه حبس داشتم.. فقط دنبال اینم کارم حل شه.. دعام کنید

چشم دعا دارم خدمت تون بعد اول پیش سه تا مشاور خانواده حضوری برین هرمشاور هم سه جلسه یک جلسه تنهایی شما و جلسه دوم اون اقا تنها وجلسه سوم باهم بعد صحبت های سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو زندگی از این داستانا زیاد پیش میاد.بدتر از اینا هم پیش اومده .پول میاد میره.یه کم صبور باشید .همه ...

عجب.. طرف عقل تو سرش نیست هرچه پول میاد دستش برباد میده کدوم تجربه شیرین وغمگین اخه.. دخترو بدبخت کرده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
بخدا خاهرم ناراحت نشی میدونم دلت غمگینه ولی این برای تو شوهر نمیشه... اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.. وا ...

۲۳ سالشه.. اونم تو ۲ سال پیش بچه بوده و کم تجربه.. خوبی های خودش رو داره که تو وجود خیلی از پسر های الان دیده نمیسه متاسفانه.. خودش رو پا خودش وایساده و خودش کار میکنه.. 

مشکل اینه پشتوانه مالی و کمکی نداشت و خودشم تجربه نداشت:(🥲🥲 

۲۳ سالشه.. اونم تو ۲ سال پیش بچه بوده و کم تجربه.. خوبی های خودش رو داره که تو وجود خیلی از پسر های ...

خودت چند سالته؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
۲۰ سال .. خرداد میشم ۲۱:)

ای خدا دوتاتون کوچولوین ک 😑...

بیشتر ببینید
واسه مشکل مالی میشه مگه پیش مشاور خانواده رفت؟؟

واسه تصمیم ها درست که تکلیف تون بدونید الان شاید درگیر احساس هاتون هستین به درکش نرسین که فردا با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
ای خدا دوتاتون کوچولوین ک 😑...

شوهرم بنظرم قدری مرد بود که قید دانشگاهشو بزنه بره ب جاش کار کنه.. الانم میگه من برای زندگیمون شده میرم کارگری میکنم:)

خستم از همه چی‌‌.. خیلی وقته دانشگاه نمیره و فکر نکنم دیگ بتونه بره

درسته.. مرسی از راهنمایی تون عزیزم

خواهر گلم هستی

بیشتر ببینید