2777
2789
عنوان

چرامردا خانومای بلوندو بیشتر می پسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 115 پست
از عقده اسداداش من که روسیه اس همه اونجا بورن و چشم آبیاما گفت عاشق ایرانیا و عربا میشن همش بخاطر مو ...

مردم چیزایی ک ندارن براشون جذابه

مثلا ایرانیا اکثرا چش ابرو مشکین مرداشون دنبال خانومای بلوندن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرمن اصصصصلا دوس نداره یعنی یبارم بلوند کردمنگام نمیکردانقدر لجبازه ازاخر مجبورشدمبرم رنگقهوه ای بزنم رواونا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آقا هستم

این یه چیز نسبیه

ولی خوب چون تو ایران قحطیه موی بلونده

و همچنین هرچیزی تو ذهنمون خارجی طور باشه جذاب تره

آقایون ایرانی بلوند دوست ترن

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

من نظرم اینه هر کی هر چی نداره جذبش میشه

زن سبزه داری، سفید میخوای

مو مشکی داره، مو بلوند دوست داره

بجز مردی که تقوا داره یا خوب تربیت شده ، مابقی‌جذب هر کسی غیر زنشون میشن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید

دوست ندارن

هیزن .هوسه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...