2777
2789
عنوان

برای بچه های آینده ام ی بابای خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 49 پست
داش اشتباه زدی اینجا باید میزدی تبلیغات 🤌

یعنی چی ؟ 

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دیجی کالا ثبت سفارش کنید طی ۷ الی ۱۰ روز کاری به دستتون میرسه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

الان مردا درخواست میدن

درخواست نگا نمیکنم 

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
سلام دیجی کالا ثبت سفارش کنید طی ۷ الی ۱۰ روز کاری به دستتون میرسه

☹️ولی جدی سوال پرسیدم 

بیشتر ببینید
اینا مال قدیم بود😂

هه

بیشتر ببینید
منم میخوام قیمت چند؟مذهبی باشه

مذهبی فعلا اتمام موجودیه زنگوله رو فعال کنید موجود شد بهتون خبر میدیم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

☹️ولی جدی سوال پرسیدم

نمیدونم خواهر من

اگه داداشم آدم بود می‌تونستم معرفی کنم🤔

باشه فقط قیمت بگید پولامو همونقدر جمع کنم

قیمتا روز به روز درحال افزایشه

ما کچل نیستیم، پیشونیمون، بلنده بر عکس بختمون😂

کجابودی دوساعته دارم تو انبار دنبالت میگردم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید