2777
2789
هیچ کدوم هم ندارم اتفاقا🤣🤣 کلا حساسم نمیزارم ازاین چیزا😉 ولی خوب کم آوردیا😅 شما دنبال توجیهی واس ...

برو بابا خداشفات بده.دیگم جوابتونمیدم واقعا روانت مشخصه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

هیچ کدوم هم ندارم اتفاقا🤣🤣 کلا حساسم نمیزارم ازاین چیزا😉 ولی خوب کم آوردیا😅 شما دنبال توجیهی واس ...

ازلحن صحبتت مشخصه اصلا ادب نداری وادم عاقلم با بی ادبا نبایس دهن ب دهن شد.خودتم بکشی جوابتونمیدم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازلحن صحبتت مشخصه اصلا ادب نداری وادم عاقلم با بی ادبا نبایس دهن ب دهن شد.خودتم بکشی جوابتونمیدم

تو خودتو بکشی هم جوابی نداری😂😂😂😂

من ازت سوال کردم خواستم ببینم این احکامی که گفتی رو چه حسابی هست و آیا توام به این فکرافتادی که شاید خدای بخشنده ای که معتقدی فرق داره با خدای سختگیری که مثلا احکام میگه؟! که گویا دوس نداری فکرکنی و متعصبی، چون جواب نداشتی اول خودت با بی ادبی گفتی نمیدونم چند سالته و قیافه آدمای آگاهو گرفتی مثلا من ناآگاهم😅 توکه آگاهی چرا جوابی نداشتی🤣🤣 تازه ناآگاهی عیب نیست، مشگل اونجاست که نمیخوایید فکرکنید چون تعصب نمیزاره حقیقت رو ببینی. من حرفم این بود موافقم که میگی خدا بخشندست، ولی اون خدای سختگیری که خشک مذهب ها از خودشون درآوردن و حکم های مسخره رو نسبت میدن بهش حقیقت نداره. که گویا خیلی بهت فشارآورد نمیدونم چرا حالا.

جواب ندادنت هم از روی ادبت نیست چون واقعا هم جواب نداری😅 عیب نداره، من جوابمو گرفتم😉🌹