2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از ته دلت توبه کن چند دفه تو اون موقعیت قرار گرفتی دیگه تکرارش نکن اینجوری خودتم نسبت به خودت اطمینان پیدا میکنی 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

استغفار عالیهچله بگیرروزی صد تا استغفرلله ربی و اتوبُ الیه

درمورد چله اش توضیح میدی؟

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اگه از ته دل پشیمون بشه وبا خدا عهد ببنده که دیگه این گناهو دیگه تکرار نمیکنه از ته دل بگه خدایا از گناهم پشیمونم وتوبه میکنم خداوند اونقد مهربونه می بخشه خدا خودش فرموده توبه پذیرم 

توبه واقعی 🥲

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید
حتی گناهانی که بخشیده نمیشه و کبیرست؟

نه منظورم اونا نیست اونکه باید از طرف عذر بخوایم تا بخشیده شن 

ولی ی سری گناه ها هست که باتوبه بخشیده میشه 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه