2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توبه.    غسل توبه. دعای مجیر ختم استغفرالله  بردار 

و اینک اگ یوقت حق الناس باشه میتونی برای آمرزش گناهانش دعای مجیر یا استغفرالله  بگی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
پس اینا که میگن الکی هست و از خودشون درآوردن؟

ما کلی حدیث راجب توبه داریم و کلی دعا و ایه و کسی که از توبه دوری میکنه با شیطانه 

ـ «پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

درب توبه همیشه باز است. (الشهاب فی‌الحِکم و الآداب، ص ١٨)

یا مهدی 🤍 

پس اینا که میگن الکی هست و از خودشون درآوردن؟

پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

اَلتّوبةُ معَروضَةٌ فی‌الجَسَدِ مادامَ الروُّحُ فیها.

تا زمانی که روح در بدن آدمی است هنوز جای توبه برایش باقی است. (بحار، ج ٦٣، ص ٢٢٠)

پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

لَو عَمِلْتُمُ الخَطایا حتّی بَلَغَ الیَ السّماءِ ثُمَّ نَدِمتُم لَتابَ اللهُ عَلَیْكُم.

شما اگر آنقدر گناه کرده‌اید که تا به بلندی آسمان رسیده سپس از كردة خود پشیمان شدید خداوند توبة شما را می‌پذیرد. (لئالی‌الاخبار، ج ١، ص ٣٦٤)

یا مهدی 🤍 

تاپیک دوممو بخوووون🥲🥹🥺😍😍😍نمازش عااااالیه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بستگی داره بعضی گناهان که کبیره ست کلا پاک نمیشی😅

نه دورت بگردم اصلااینطوری فکر نکن خدابخشندس🥺شماتوبه کن ببین خدا عاشقت نمیشه.؟فقط غیبت وحق الناسه مالیه ک اونم تواین دنیاجبران کن‌.تاپیک دومم مخصوص گل قشنگیه مث تو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

ما کلی حدیث راجب توبه داریم و کلی دعا و ایه و کسی که از توبه دوری میکنه با شیطانه ـ «پیامبر گرامی اس ...

اگر دین اسلام انقدر آسون میگیره چرا کسی که ناخون میزاره رو میگن نجس هست و غلسش قبول نیست؟ اینو کجای قرآن نوشته؟ چرا نمیزارن طرف باخیال راحت نمازشو بخونه با ناخون؟ اونجا نمیگن که نه ناامید نباش از رحمت الهی

من کسیو دیدم که با کاشت ناخن و مژه هم نماز میخونه هم روزه و صدنفرم بگن قبول نیست میگه ایراد نداره! ولی باز کسایی هستن که با عصبانیت بهش میپرن که تو اصلا نجسی غسل نداری و.... هرگناهی رو توبه کنی خدا میبخشه؟؟ چطور کاشت ناخن و مژه رو نمیبخشه😅

نه دورت بگردم اصلااینطوری فکر نکن خدابخشندس🥺شماتوبه کن ببین خدا عاشقت نمیشه.؟فقط غیبت وحق الناسه ما ...

خدا توبه کنم عاشقم میشه؟ پس چطور با کاشت ناخن نماز بخونم عاشقم نمیشه و میگه تو نجسی و اصلا قبول نیست نمازت😅 موقع توبه چه مهربونه اما موقعی که با کاشت ناخن یا مژه نماز بخونم انقدر مهربون نیست؟ 

اونجا سختگیر میشه و هر نقطه ای که مانع رسیدن آب بشه تورو تبدیل میکنه به یه نجس بدون غسل که هرچی هم نماز بخونی قبولش نمیکنه اما توبه گناهان رو قبول میکنه😅

خدا توبه کنم عاشقم میشه؟ پس چطور با کاشت ناخن نماز بخونم عاشقم نمیشه و میگه تو نجسی و اصلا قبول نیست ...

عزیزدلم اینارو خدا احکام قراره داده دخترقشنگم .بانماز به خدانزدیک میشی😍نماز یه دوسته ک باهات توقبرمیاد ک تنهانباشی بترسی اگ دوس داشتی نمازبخون.خداهم نگفته توکاشت کردی دیگه بنده من نیستی😍اصلانم کاشت بانجسی مساوی نیس

خوب اون شخص اگه بر داره و درست میشه دیگه

اگر برنداره چی؟ نمازش درست نمیشه؟ 

یعنی بخاطر یه لایه روی ناخن نماز رو خدا قبول نمیکنه اما کسی هرگناهی کرده باشه توبه کنه قبول میکنه؟

من نظرم اینه نماز با لاک وناخون رو خداقبول میکنه اما بنده خدا قبول نمیکنه! اینارو گفتم که بگم اگر موقع توبه انقدر خدارو بخشنده نشون میدیم چرا موقع یه لاک و ناخن انقدر خدا سختگیر میشه! واقعا یه خالق به اون بزرگی بخشنده بودن توی توبه بهش بیشتر میاد تا اینکه میگن اگر لاک باشه خدا قبول نمیکنه! اصلا به عظمتش نمیاد اینارو بنده های خدا درآوردن و روز به روز هم همه رو دور کردن از خدا حالا حرف توبه شده یهو میگن خدا هرگناهی رو میبخشه... معلومه که میبخشه این بنده های خدا هستن که نمیبخشن.

من گفتم بعضی گناهارو نمیبخشه ببینم چی میگن😂 مطمعن بودم میان میگن نه خدا خیلی بخشنده ست

برای لاک که میگی خدا قبول میکنه نمازمو آدمای خشک مذهب میان میگن نه همش باطله اصلا غسل نداری یعنی چی که با لاک میخونی و‌جر میدن خودشونو. الان فاز خدای مهربون برمیدارن

عزیزدلم اینارو خدا احکام قراره داده دخترقشنگم .بانماز به خدانزدیک میشی😍نماز یه دوسته ک باهات توقبرم ...

احکام رو خدا داخل قرآن گفته؟ یعنی گفته کاشت ناخن کنن من قبول نمیکنم هرچی نماز بخونن؟ اینا از کجا درمیاد؟ 

میگن خدا قبول نمیکنه، من میگم بنده های خدا قبول نمیکنن!

چون بعیده یه خالق به اون بزرگی لنگ این باشه که من یه لایه روی ناخونم هست یانه که اگر نباشه نیایش من رو قبول کنه اگه یه لایه روی ناخونم باشه میگه برو برو من نمازتو انگار نشنیدم ای بنده نجس😂😂 کلا طنزه بیشتر اینکه من لاک بزنم برم نماز بخونم خدا و فرشته ها بگن محلش ندین انگار هیچی نخونده چون آب به ناخونش نرسیده😂

بعد جالبه الان بحث گناه شده خدا کلا بخشنده ست! ولی بحث لاک بشه اصلا اون نماز باطله که باطله😅

اتفاقا من گفتم هرگناهی رو نمیبخشه ببینم چی میگن میدونستم میاین میگی نه خدا بخشندست ولی کار به چیزایی مثل کاشت ناخون و مژه میرسه خدا از یه نقطه ای که زمان وضو بهش آب نرسه نمیگذره😂 با هم کامل تداخل دارن انگار این خداها یکجور نیستن نمیشه نقاط چسب مژه که بهش آب نمیرسه رو نبخشی اما هر گناهی رو موقع توبه بگی اوکی قبوله

احکام رو خدا داخل قرآن گفته؟ یعنی گفته کاشت ناخن کنن من قبول نمیکنم هرچی نماز بخونن؟ اینا از کجا درم ...

نمیدونم چندسالته ان شاءالله به اگاهی کامل برسی هرکاری دوس داری بکن ماچیکارت داریم😕دنبال توجیهی برا ناخنت یامژه هات باشه بخودت مربوطه یاعلی

نمیدونم چندسالته ان شاءالله به اگاهی کامل برسی هرکاری دوس داری بکن ماچیکارت داریم😕دنبال توجیهی برا ...

هیچ کدوم هم ندارم اتفاقا🤣🤣 کلا حساسم نمیزارم ازاین چیزا😉 ولی خوب کم آوردیا😅 شما دنبال توجیهی واسه چرت و پرتای احکام اما دیگه خودت خوب دیدی که چقدر غیرمنطقی هست و جوابی براش نیست که چطور خدای بخشنده ای که میگی توبه پذیر، واسه چیزای سطحی یهو سختگیر میشه😅 واسه آدم متعصب سخته بفهمه تاحالا راهو اشتباه میرفته. توجه کنی میگی من به آگاهی کامل برسم مگه خودت آگاهی کامل داری؟ نکنه مرجعی چیزی میدونی خودتو😅 یه جا هم شک کن از عقلت استفاده کن نترس بخاطر تعقل نمیبرنت جهنم😁

دین اسلام خوبه اما نه اونی که بنده های خدا ساختن. تو مشخصه برده اون بنده های خدایی که الان فشاری شدی😅 وگرنه من که هیچ شکی به خدای مهربون و بخشنده ندارم بحثم اون خدای ساخته بشر متعصب بیعقل هست که هرچیز مزخرفی رو حروم اعلام میکنن و نسبت میدن به خدا. شما به عنوان کسی که معتقدی خدا بخشنده ست نباید راحت چیزای مزخرف رو قبول کنی و این میشه یه نمونه زیبا از شناخت خدای مهربون که خیلی جوونا دارن ازش دور میشن چون امسال متعصبین با چرت و پرتای شبیه لاک و قبول نشدن نماز، این بلا رو سر جوونا آوردن.

خدا نگذره از متدین هایی که بقیه رو از خدای مهربون دور میکنن.

شما هم آگاهی کامل که رسیدین ایشالله کاملتر بشه🌹