2777
2789
عنوان

شما به این خانم چه امتیازی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 26 پست
معمولا این مدل خانم ها اخرش همین میشن چون جوونی پول و موقعیت فریبشون میده و حاضر بع ازدواج نمیشن یا ...

بنده خدا اصلا سختگیر نبود وقتی خواستگاری براش نیمومد چجوری انتخاب میکرد! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا اصلا سختگیر نبود وقتی خواستگاری براش نیمومد چجوری انتخاب میکرد!

نه خب جوری معمولا رفتار میکنن کسی جرعت نمیکنه پا پیش بزاره 

شاید طرف خودش متوجه نشه ولی رفتار بالا به پایین و عدم تمایل توی رفتار طرف خودشو نشون میده 

منم از اقوام هستن ریس یه مجموعه بودن سنشون رفته بالا و ازدواج نکردن

خودش بلد نبود پیشقدم بشه اخرشم اینجوری شوهر کرد

پیشقدم میشد ک بدتر بود 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید

مهم اینه خودش خوش حال باشه حتی اگه میگفتی یه دختر خانم معمولیه که خیلی خوشحاله و از زندگی لذت میبره من بهش بیست میدادم می‌دونی چی میگم حال دلش اگه خوب نباشه دنیا رو هم داشته باشه اهمیتی نداره در مورد انتخاب همسر سنخیتی ندارن و شبیه رابطه انگلی هستش که شوهر بخوره و بخوابه و زن مدام سرویس بده اگه خودشون راضی هستن من نظری ندارم اما اگه راضی نیستن در اسرع وقت به دنبال چاره باشن میتونن از مشاور کمک بگیرن دوم اینکه یک زن که چنین شایسته و توانمند هستش قطعا توان از نو ساختن رو داره امیدوارم خوشبخت بشه 

نظر من همین بودم امیدوارم کارساز بوده باشه 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

عزیزم خدا به آدم همه چی نمیده بلاخره دوستتم نیاز به ازدواج داشت همه چی پول و تحصیلات نیست شاید اون آ ...

اینم یک دیدگاه دیگه ست که می‌تونه درست باشه و قابل تامله

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

اول متن دهنم باز موند از مستقلیشاخر متن دیدم حیف کرد خودشواگه بچه نداره جداشه و زندگیشوتباه نکنه با ...

گاهی به این فکر میوفته ولی دلش برای همسرش میسوزه ، منم دلم نیومد اینا رو براش بفرستم راستش

آخرش همه تلاشش و هرچی ساخته بود رو ب فنا داد تهشم اون مرتیکه ندید بدید لقمه چپ میکنه اینم میمونه رو هوا. حیف اون همه لیاقت ک افتاده دست بی لیاقت

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

اون زندگی همیشه خواهد لنگید چون یک طرف مدام در حال تقلا هست و کلی تفکر نو داره و طرف دیگه فقط داره از آسایش اولی استفاده میکنه و حتی ب خودش زحمت مسافرکشی هم نمیده. 

از ی جایی ب بعد طرف زحمت کش برمیگرده میبینه ک اشتباه سختی داشته. 

ازدواج باید با همسان خودت باشه

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)