بچه من بچه های عمو و عمه اش ازش 3 سال بزرگترن.. بعضی مواقع نمیذارن تو بازیهاشون باشه و گریه میکنه و حرص میخوره.. واقعا بعضی مواقع کلافه میشم و نمیدونم چ برخوردی داشته باشم.. حالا یکیشون خیلی دوستش داره ولی تا اون یکی پسر عمو میاد نمیذاره با پسر من بازی کنه و اونم گریه.. تو این مواقع نمیدونم چ واکنشی نشون بدم که هم به بقیه بر نخوره هم به بچم... بیشتر حرص در میارن و اذیتش میکنن.. بچه من اصلا تو محیط باز زیاد نبوده و اصلا بلد نیست مثل اونا فضول باشه یا حرص در بیاره.. کتکش هم بزنن اون بجای دفاع گریه میکنه و خیلی نگرانشم.. لطفا بگید اگه راهکار درستی دارید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خودت بچتو سرگرم کنربطی به فصول بودن نداره چون همسن نیستن باهم بازی نمیکننبچه ها کنجکاو هستن نه فصول
نه بابا فضوله.. اون یکی که فضوله هم حرص همه رو در میاره هم فیلم و حرف ترسناک براشون میذاره..ولی چون پسر من کوچیک تره و توان نداره و زورش نمیرسه بیشتر اذیتش میکنه
فاصله بگیر و بچه رو بزار توی محط دیگه با بچه ها باشه باشگاهی مهد کودکی جایی به نظر میرسه خیلی ازش ح ...
آرره مشکل من اینه تو کودکیش خیلی حامیش بودم.. البته بیشتر بخاطر ارتباط کممون با محیط بود زمانی که اوایل کرونا بود دنیا اومد و این بیشتر باعث شده که زیاد اجتماعی نباشه
شما هم سخت نگیر ،سه سال دیگه بچه شما هم با کوچیکتر از خودش بازی نمیکنه
میدونم من میدونم سنشون مناسب هم نیستن.. نمیدونم چ برخوردی داشته باشم که پسرم آروم بشه.. مشکل من اصلا اون بچه ها نیستن.. میترسم تو اعتماد به نفس تاثیر بذاره.. کلا دوس دارم مستقل تر بشه
میدونم من میدونم سنشون مناسب هم نیستن.. نمیدونم چ برخوردی داشته باشم که پسرم آروم بشه.. مشکل من اصلا ...
نه اثر نداره ،انقدر از این به بعد تو مدرسه و تو زندگی این چیزا رو میبینه که این مورد توش کمترینه . چاره نداری لگر بچه ها باهت خوبن بهسون باج بده ،خورلکی و بستنی چیزی تا بچه رو کم کم ببرن تو جمعشون اگر نه برای پسرت اسباب بازی جدید ببر.
تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭