2777
2789

یعنی از درد و نارحتی ب خودم میپیچم

اصلا یادم نیس کی با مامانم پاشدم رفتم بیرون تفریح گردش یا بازاری چیزی اونوقت من خوارشوهرم هر وقت برمیگرده با مادرشوهدم همش بیرونن یعنی ی روز خونه نمیمونن

گاهی مادرشوهرم با دوستاش میره پارک مهمونی

هرروز جمعه با پدرشوهرم میرن بیرون حسودیم میشه اخه😪

اونوقت مادرمن همیشه توخونست همش از درد و مرضش میگه کمر درد و پادرد و اعصاب

ارزوم بود پدرم ی بار همینجوری بهم سر بزنه اما همش دعوتش کردم و اومد اونوقت پدرشوهرم  الان دوهفتس رفت خونه دخترش ی ماه اونجا بود خونشو تعمیر کرد چیکارکنم سختمه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مقایسه نکن. روابطت رو با خانواده شوهرت بهتر کن. حالا اگه شرایط نیست بامادرت خوش بگذرونی با اونا خوش ...

هیچ کسی مادرخود ادم نمیشه و اون لذتی ک با مادرمیتونستی داشته باشع با هیچ کسی نمیتونی داشت باشی

هیچ کسی مادرخود ادم نمیشه و اون لذتی ک با مادرمیتونستی داشته باشع با هیچ کسی نمیتونی داشت باشی

خب برنامه بریز با مادرت برید تفریح. یا برو خونه مادرت بمون خودت پخت و پز کن کمک دست مادرت هم باشی

کم کم و غیر مستقیم شروع کن ببرش بیرون 

از جاهایی که دوست داره شروع کن مثلاً اگر مذهبی هست یا دوست داره مکانهای زیارتی 

اگر خرید دوست داره مراکز خرید وبازار 

به مرور زیادتر کن

سخته انگار ی کمبودی داری تو زندگیت هیچ چیزیم جاشو پر نمیکنه

اره دقیقا 

خوش گذروندن با خانواده مثل پدر و مادر و خواهر برادر اصلا ی چیز دیگه ست

من از همه ی اینایی که گفتم محرومم...

تنهای تنهام با اینکه همه شون هم دارم.اما روابط عاطفی مون صفره

اره دقیقا خوش گذروندن با خانواده مثل پدر و مادر و خواهر برادر اصلا ی چیز دیگه ستمن از همه ی اینایی ک ...

دقیقا خیلی سخته وقتیم ب رابطه صمیمی خانواده شوهرت نگا میکنه حسودی میکنی ک چرا پدر و برادر و مادرمن اینجوری نبودن باهام

دقیقا خیلی سخته وقتیم ب رابطه صمیمی خانواده شوهرت نگا میکنه حسودی میکنی ک چرا پدر و برادر و مادرمن ا ...

بله دقیقا عزیزم

آدم وقتی جوون تره کمتر غصه میخوره چون امید به آینده داره اما هر چی سن میره بالاتر امید کم رنگ تر میشه ...

برای اینکه کمتر درد بکشیم باید پوست کلفت باشیم که کار آسونی هم نیست