2777
2789
عنوان

برای خواستگاری چادر بپوشم یا نه

694 بازدید | 58 پست

بچه ها من بیرون میرم چادر میپوشم ولی تاحالا تو خونه و جلو مهمون چادر نپوشیدم و واقعا هم بلد نیستم چادر ساده جمع کنم حالا مادرم گیر داده باید چادر بپوشی جلسه اوله ،غریبن زشته و فلان 

من میگم ن بزار ببینن من واقعا اینجوریم چرا بایذ چادر بپوشم تو خونه از طرفیم واقعا بلد نیستم جمع کنم چادرو میترسم خراب کاری کنم 

خانوادع ما و اونام متعادلن ن اونقدر مذهبی ن اونقدر اپن

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

نه سرت نکن اگ تو خونه هیچ وقت سر نکردی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رسمه دیگه چون غریبه هم هستن بپوشی بهتره بعدم یه جایی میخوای بیاری قبلش تمرین کن با چادر 😁

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
نه سرت نکن اگ تو خونه هیچ وقت سر نکردی

منم همینو میگم مامانم میگ زشته زشته

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

به چادر رنگی خونگیت کش بدوزمن این کارو کردموقتی مهمون دارم خیلی راحت ميندازم سرممحکمم میمونه

اخه خاستگاریه کش بندازه ک شیک نیس 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
من نپوشیدم حس کردم اگر بپوشم فکر میکنن جلو همه مهمونا چادر میپوشم و.. درحالی ک نمیپوشم بازم نمدونم � ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم انگار با اینکار بخوام گول بزنم و پس فردا روزی ک نپوشیدم حرف هست