با آبلیمو یک دستمال تمیز بردار بکش جاجوشات هرشب موقع خواب جوشا خشک میشن ردش میره اینقدر هم به جوش صورت دست نزنین به کل صورت پخش میشه جوشهای بیشتری رو صورتت میزنه فقط آبلیمو بزن یا با نوک انگشتات بزن به آبلیمو بزن قسمت جوشها خشک خشک میشن
من برا منافذ نمیگم برا ازبین بردن جای جوش و کک هام میگم
اها یعنی فرورفتگی نیست
لکه ست؟
اگه فرورفتگیه همون مزو خوبه
🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع فقیر الا بما متع غنی / یه سوال ، با پارتی و مست کردن میتونی اتفاقاتی رو که برای علوی های سوریه و مردم غزه میفته فراموش کنی؟ احساس نمیکنی که انسانیت در خطره و تو هم اگه انسان باشی در خطری؟ /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 هیچ آدمی کامل نیست اما ما آدما به هم نیازمند هستیم و از طرفی تحت تاثیر هستیم پس باید یاد بگیریم در عین ارتباط داشتن ، به نظر دیگران اهمیت ندیم که در این صورت از چشم خدا میفتیم